anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda! Are ceva daca nu scot sunete atunci cand fac sex? sunt mai timida si nu stiu..nu pot sa ma manifestez asa.ce as putea sa ii fac baiatului ca sa il satisfac? in afara de oral

Răspuns Câştigător
| bogdan72 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa zbieri dar ai putea sa faci niste "mmm..." si "aaah..." mai silentioase. Daca nu scoti niciun fel de sunet majoritatea baietilor ar fi frustrati crezand ca nu sunt in stare sa te satisfaca. Si chiar daca ti se pare ciudat sa "scoti sunete". Macar incearca sa te misti mai bine. Adica, incearca pozitii noi, incearca sa pari foarte sigura pe tine, incearca sa pari satisfacuta si mai cu chef de joaca. Ar fi foarte bine sa incerci sa gemi cat de cat. E mult mai excitant pentru el.

7 răspunsuri:
| Chriistos a răspuns:

Baga-i un deget in fund laughing

| adyii a răspuns:

Adrianuseri idd si te ajut

| BestHelper a răspuns:

Add lovelace.proud mi-e lene sa-ti scriu aici e mult

| bakero a răspuns:

Pai, daca nu scoti sunete de unde stii ca nu-l satisfaci? Tu te manifesti intr-un fel, partenerul in altul. Unele fete tipa, zbiara, altele icnesc, tac, rasufla etc. Fiecare persoana cu trairile ei interioare. Satisfacerea trebuie sa fie comuna altfel, unul dintre parteneri ar da dovada de egoism si numai dragoste nu e aia!

| LoveSex a răspuns:

Nu are nimic daca nu scoti sunete...fa treaba cum te simpti tu mai bine.

| Zenithf a răspuns:

Mai atinge-i si tu organul in timpul preludiului. Spune-i sa se intinda pe burta si plimba-ti usurel sanii pe spatele lui. Vorbeste cu el despre ce ati facut.
Dar cea mai mare satisfactie a unui barbat (adevarat) este sa stie ca a satisfacut-o pe ea.
Personal, pe mine asta ma starneste si m-ar satisface cel mai tare.

| Diablo07 a răspuns:

Daca nu doresti oral poti sa incerci anal! e ok! atunci cred ca vrei nu vrei o sa scoti sunete happy