Buna
Parerea mea este ca daca este unul dintre cei mai buni prieteni ai tai nu prea e bine sa ai o relatie cu el. posibil sa te fi facut sa te gandesti daca il iubesti pentru ca el ti a marturisit asta si tu tii la el foarte mult, daca vei fi cu el ca si iubiti nu cred ca veti intelege la fel de bine iar daca relatia nu va merge nici pritenii nu cred ca veti mai putea fi asa de buni ca acum.ar fi bine sa te gandesti bine si sa vorbesti cu el liberbafta
Depinde ce fel de persoana e si el. Daca nu-l placi iar el e sensibil atunci va fi aiurea sa fii cu el caci o sa suferiti amandoi...
Daca e gigolo si nu-ti place de el probabil va fi obisnuit cu refuzurile sau treburi din astea.
Iar daca iti place de el in orice caz, combina-te cu el!
Daca si tu simti acelasi lucru... sigur ca da, adica va cunoasteti de atata vreme stiti ce va plc sh alte chestii.
Pai trebuie sa ii explici ca nu te gandesti inca la asa ceva si ca inca puteti ramane prieteni
Asa cum zicea si hose e mai bine sa nu te combini cu el... Am patit-o si eu o data, m-am combinat cu un bun prieten, relatia nu a durat mult si nici amici nu am mai putut fi...
Ii spui adevarul nu il lasa sa isi faca iluzii degeaba, dar totusi spune-i cat mai bland, daca ti la el nu il ranii, cel mai bine ar fi s il faci tu sa nu te mai placa
KatiMe27 întreabă: