| EllaBella11 a întrebat:

DAU FUNDA! Azi... ca sa intelegeti mai bine, va voi arata conversatia.
Eu: Oricum eu eram sigura ca nu iti oasa pentru ca asa cum ai zis azi la scoala... ca nu ma placi, deci ma miri cum de vroiai sa stii de ce eram suparata pe tine...
Iubitu :Am zis asta sti tu de ce... ca sa nu stie nimeni ca suntem impreuna
Eu: Dar tot e adevarat ca nu?
Iubitu : Da asa e laughing scuze dar trebuie sa ma duc sa mananc
Eu: bine pa! si eu ma duc
Iubitu: ok. pofta buna!
Eu: mersi... deci ca sa inteleg... ce ai zis in clasa e adevarat?
Iubitu: ce?
Eu: Cu placutu
Iubitu: Da Ella Da!
Eu : Atunci de ce mai suntem impreuna?
Iubitu: Nu ella, eu te PLAC! Eu asta am crezut ca ma intrebi.
Eu: A. Deci inseamna ca am plans degeaba laughing
Iubitu : Ohh... Ella big grin

Voi ce credeti... el chiar ma place?
DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| larrii a răspuns:

Pai din moment ce sunteti impreuna clar te place, nu? discutia asta nu stiu cam ce inseamna, dar ca sa fii impreuna cu cineva macar trebuie sa iti fie draga sau sa iti placa persoana respectivahappy

9 răspunsuri:
| Rawwrr a răspuns:

Se joaca cu tinelaughing si pe deasupra rade pe seama ta, asta inteleg eulaughing. Funny oricum.Bafta!:*

| oanaade a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, nu prea pare ca te palce, da nici sa se desparta de tine nu vrea.Nu stiu ce e in capul lui. Daca nu mai merge relatia nu mai plange baieti mai sunt. Inca cati, si uni sunt mai frumosi, crede-ma.

| xAnDyBoYx a răspuns:

Nu-s sigur.Dar nu are de ce sa te minta totusi.Insa gandeste-te de ce ar putea fi suparat pe tine ca sa aiba motiv sa iasa cu alta

| EllaBella11 explică (pentru xAnDyBoYx):

Eu eram suparata pe el big grin nu el pe mine big grin

| CityOfSatan a răspuns:

Stii cum se zice? Cand te desparti de unu, 20 stau dupa colt sa te astepte.Asa ca...Eu zic.da'i liber!

| Annutsa a răspuns:

Buna!
Ori ii este rusine cu tine, ori se joaca cu tine happy.
Si daca se joaca. nu te lasa manipulata de oricine. E lumea plina de baieti frumosi si mai buni decat el, care stiu cu adevarat sa aprecieze o fata in adevaratul sens al cuvantului happy. Nu te lasa jucata pe degete de baieti :*.

| larybesk a răspuns:

Chia nu stiu ce sa zic laughingdupa mine ii pllace de tine

| mihaela7228 a răspuns:

Daca tine relatia ascunsa inseamna ca ori te place si nu vrea sa afle altcineve ca sa nu il barfeasca ori te place si nu prea adica na

| dixiiicomentezi a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Daca nu recunoaste ca sunteti impreuna inseamna ca ii e rusine. straight face Nu pune prea mult suflet. S-ar putea sa regreti.