anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(Dau funda )Buna am o problema :
nu stiu cum sa-i arat unei fete ca o plac (sunt nebun dupa ea ) sa-ii zic pe messenger? nu vreau sa afle colegii (ca o sa se rada ) pana nu stiu ca sentimentul este reciproc.
Cum sa ii zic? sa o iau incet sa i spun direct? cum sa-i zic?

Răspuns Câştigător
| Lore14785 a răspuns:

In primul rand metoda messenger iese din discutie, deoarece ea poate sa-ti spuna ca te place, dar totodata sa faca asa numita caterinca. Daca ii spui in fata este mult mai ok, pentru ca ii poti vedea reactia si atunci vei stii ce sa faci pe parcurs. Te sfatuiesc sa o cunosti mai intai si apoi sa faci pasul cel mare. Mult succes

5 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Pe mess este super ok, acum mai am putin sa fiu cu un baiat si i-am spus tot pe mess fiindca nu aveam cum in viata realawinking

| ladygaga a răspuns:

Pai pe mess e cel mai simplu
mai intai incearca sa fii prieten cu ea, sa intri mereu pe ea pe mess sa vb etc apoi vb si la scoala
si dupa ce esti prieten bun cu ea ii poti spune :]

nu o lua direct, dupa aia zice ca esti obsedat tongue

| Bibbi1507 a răspuns:

Cati ani ziceai ca ai? cati ani are ea? raspunde.mi pe privat. iar eu vin cu raspunsul aici si daca e ok imi dai funda! :X:*

| mamoca0 a răspuns (pentru Bibbi1507):

Am 14 si sunt mai mare decat ea cu 4-5 luni

| GhostStar a răspuns:

Dc iti este frica de colegi? eu nu inteleg asta...in iarna lui 2010 prin decembrie 20-24 si eu ma temeam de colegi, dupa vacanta de iarna prietenul meu cel mai bun a vrut sa ma ajute si le-a spus el.acum toata lumea stie si nu am patit nimic+ca am 12 ani si nu prea e varsta