| Danutz_Mihai_1997 a întrebat:

DAU FUNDA!
buna TPU >: am si eu o problema laughing sunt de 2 sapt cu o fata si acum o sapt am luat-o de mana si mi-a zis ca am reusit si eu dupa o sapt laughing ( am imbratisat-o am pupat-o pe obraz si chestii de asta da nu mai sus ) si am inteles prin asta ca vrea sa ma misc mai repede. Am sarutat-o (cu greu pentru ca a fost primul meu sarut) si mi--a zis ca nu ma pricep. am incercat sui ieri inca de doua ori s a doua oara mi-a spus sa nu mai incerc pana nu invat (ea nu vrea sa m, a invete pentru ca fostii ei prieteni pe care a incercat sa ii invete se blocau si zicea ca nu ii place momentul, i-am zis ca nu ma blochez dar a zis ca nu se risca ) ma rog si nu stiu de unde sa invat puteti sa ma ajutati? dau funda pentru rasp

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Fata nu e deloc indulgenta cu tine,sa ai grija sa nu te raneasca.
Ca sa rezolvi problema ta, am un singur sfat, practic.
Intra pe you tube si tasteaza "how to kiss", vei gasi mii de tutoriale.
Daca stii un picut de engleza si ai si un strop de rabdare, deseara o poti lasa lesinata de uimire!
Bafta!

| Danutz_Mihai_1997 explică (pentru greece12):

Mersi am gasit laughing totusi nu e cam stupid sa ma uit la tutoriale pentru asa ceva?:S

| greece12 a răspuns (pentru Danutz_Mihai_1997):

In afara de tine si tutorialele deschise, cine crezi ca o sa afle?
Important e rezultatul, nu cum ai ajuns la el, ca nu suntem la scoala!happy
Bafta si spor!

| Danutz_Mihai_1997 explică (pentru greece12):

Mersi mult big grin

| greece12 a răspuns (pentru Danutz_Mihai_1997):

Ei...
Pentru prea putin!happy

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu te panica.Trebuie doar să găseşti pe cineva car să aibă răbdare cu tine.E suficient de clar şi evident că fata asta se grăbeşte.Şi are nevoie de cineva asemenea.Hai să îţi spun un secret. Când găseşti pe cineva, e necesar un timp în care să cunoşti fata de lângă tine, să vezi dacă vă potriviţi, etc.Lasă fata asta şi caută o fată pe placul tău.Aşa e cel mai bine pentru amândoi.

| Danutz_Mihai_1997 explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Pai laughing nu e chiar asa laughing eu sunt mai incet pentru ca nu am avut multe relatii ca ea si asta ar fi sing lucru diferit intre mine si ea laughing ea nu e fitoasa(banuiesc ca ti-am dat impresia) doar ca... sunt cel mai incet prieten al ei. in rest ne potrivim avem ftt multe chestii in comun smug si ne iubim unul pe altul smug eu sunt de vina ca nu stiu sa sarut...

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru Danutz_Mihai_1997):

Atunci,încearcă să o descoperi.Să vezi ce îi face plăcere şi ce nu. Dacă îi place să iei lucrurile uşor, deşi nu cred. După descrierea ta, e genul de fată care vrea totul deodată. Spune-i să te înveţe ea, dacă vrea să o faci să se simtă bine, să te ghideze ea spre ce îi place.Şi aşa o să fie mai bine.

| Danutz_Mihai_1997 explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Mi-a spus ca nu o deranjeaza faptul ca ma misc incet... a zis ca sunt mai tupeist ca ea pentru ca nu avea curaj sa il sarute asa ca... oricum spune ca eu ma misc mai repede ca ea aproape tot ce ti-am spus desprea ea au fost doar lucruri pe care lea lasat de inteles oricum mersi de ajutor

| JosePpPp a răspuns:

Blowjob face?