| Vasy1999 a întrebat:

Dau Funda! Buna TPU cum as putea imresiona o fata ( de care m-am indragostit si as vrea sa fiu cu ea ) cum as putea flirta cu ea (nu ma pricep asa bine la fete)? Va rooog frumos dati-mi raspunsuri eplicite si clare. Intelegeti voi la ce ma refer. happy

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu înțeleg să greșești atât de mult gramatical!
Pa, pa.

| Cristiann25 a răspuns:

Te astept la mine sa-ti dau lectii! Daca te place discutia o sa vina de la sine daca nu o sa-ti raspunda sec!

| roxanamariaa a răspuns:

Nu trebuie sa flirtezi/vrajesti sau asa! happy
Mai intai, incearca sa ii fii mereu alaturi sa o protejezi, apoi spune-i direct ce simti si crede-ma a o sa functioneze happy
Funda?

| Nadia200 a răspuns:

O fata este impresionata, cand vede ca ai face ori ce pentru binele ei, poti sa o impresionezi aparand-o, dar trebuie sa fi si putin indiferent cu ea, ca sa nu si-o i-a in cap.
Dar ai grija cu ce fata ai deaface, pentru ca nu toate sunt la fel happy

| xTrue a răspuns:

Cel mai bun raspuns il afli in momentul in care incerci sa ii zici cel mai mic cuvant."buna". daca iti raspunde..incearca sa vorbesti orice. discutia o sa decurga de la sine

| Vasy1999 explică (pentru xTrue):

Si ce as putea vorbi eu cu o fata xTrue? o.O Eu nu prea stau de vorba cu fetele si nu stiu ce as putea vorbi cu ea?

| Creatza23 a răspuns:

Hey. Unei fete ii place sa se simta iubita si importanta. Adica sa nu o neglijezi, sa iti exprimi sentimentele. Incearca sa comunici cat mai mult cu ea, ca sa ii afli preferintele. Vezi ce aveti in comun si mai ales fa-o sa te placa prin felul tau de a fi. Intreab-o tot felul de lucruri care sa va apropie. Vorbiti prin mesaje diverse chesti pe care le aveti in comun. Succes, stiu ca poti. Funda?