Pai eu zic sa nu asculti toate vorbele "rele", poate ca unele persoane spun asta si pentru faptul ca sunt putin invidioase pe relatia voastra, care chiar daca s-a terminat, e bine ca el inca mi are sentimente pentru tine. Poate ca nu stie sa-si exprime sentimentele fata de o fata, adica nu stie sa-ti arate cat de mult tine la tine, ii e teama sa faca el primul pas.Deci eu zic ca ai putea incerca sa-l faci tu, sa-i incerci sa-i spui din nou ca si din partea ta mai exista sentimente si ca, daca in momentul de fata nu e capabil pentru a avea o relatia, n-o sa fie capabil nici peste un an, nici peste doi, nici peste zece! Pentru ca nu incearca si mereu ii va fi teama sa incerce, poate ca nu are prea multa experienta cand vine vorba de o relatie cu o fata si poate ii e teama sa nu faca ceva gresit, ceva ce pe tie te-ar enerva/deranja.Cat despre problemele lui. daca cu timpul o sa fiti mai apropiati, oricat de grele si dureroase ar putea fi, tot o sa ti le spuna.Probabil pana acum nu a gasit o persoana in care sa aiba incredere totala, o persoana care sa-i ajunga la suflet, de care sa fie sigur ca nu-l va trada NICIODATA.Si persoana pentru care sa simta toate lucrurile pe care le-am zis mai sus poti fi chiar tu! Multa bafta si sper sa aveti parte de o relatie lunga si frumoasa:*.
La 360 de grade iti poti schimba parerea? Nu te intorci de unde-ai plecat? Poate la 180. Dar nu asta conteaza. Fi si tu o fiinta intelegatoare si da-i si prietenului prietenului tau o sansa, cine stie poate o sa-ti fie mai bine. Depinde numai de tine. Bafta.
BUNA:*
Pai nu stiu ce sa zic, doar ca inainte de toate sa afli acel ceva care tot ti`l ascunde, daca tot numai sunte`ti impreuna. Dc tu sa fi de fiecare data cea pe care s`ar putea baza si doar atat, nimic mai mult? Nu iti va fi greu? Afla mai multe despre trecutul lui, si poate iti va fi mai usor sa iei o decizie.
Bafta:*:*:*
In primul rand multumesc ca ati stat sa cititi toata polologhia asta.
In al doilea rand, nu cred ca e vorba de faptul ca nu are experienta. El pana la mine a avut numai aventuri, nici o relatie serioasa. De fapt, a avut doar una. dar a tinut doar 3 saptamani si tipa s-a despartit de el fara nici un motiv anume. Si cred ca el chiar a tinut la ea atunci. Doar ca. nu stiu, e dificil. Si mi-e frica ca daca pauza asta dureaza prea mult. pe urma ii se duce orice fel de sentiment pentru mine.
Tu ai zis " dar vreau sa stie ca eu sunt acolo, ca se poate baza pe mine. si nu stiu cum sa ii spun asta".
Asta e! Pur si simplu ii zici, cand mai discutati voi, cand va mai plimbati, cand mai stati de vorba(nu pe mess sau mesaje!-legatura asta "artificiala", sa o numesc asa, nu are acelasi efect si aceeasi profunzime ca atunci spusa fata in fata), desi probabil stie asta.
Daca continua tot la fel si nu vrea sa te bagi in treaba lui de nici un fel, lasa-l in pace.
beausingurlamasamea întreabă: