Daca te "iubeste" cu adevarat se intoarce la tine, pentru ca nici un om cand iubeste nu vrea sa stea departe de persoana iubita, sau macar sa vorbeasca 2-3 cuvinte.Eu te sfatuiesc sa lasi totul de la sine, sa nu insisti sa il suni.sa il cauti.pur si simplu daca va fi sa fiti impreuna, o sa fiti, daca nu nu.Nu e nici primul baiat din lume, nici ultimul.ai doar 13 ani.vezi relatiile cu alti ochi,dar cu timpul ai sa cunosti mai multa lume, ai sa iti faci alte idei, ai sa ai mai multa experienta de viata.In concluzie,daca te iubeste te va cauta,daca nu, nu; nu-l mai cauta nici tu, spune-ti ca a fost o lectie de viata.nu vei mai face aceiasi greseala si mergi mai departeP.s. Nu pune mult suflet in relatii asa de mica.
S-ar putea sa fie diferenta de varsta.lasa-l putin sa se linisteasca... daca tine la tine totul va fi la fel ca inainte, dar daca ai fost doar ''o alta fata'' nu va mai reveni la sentimentele de altadata
Si eu am tot 13 spre 14 ani.iar prietenul meu 17 spre 18 ani.si sintem tot la distanta.dar asta nu inseamna ca el profita.sau la fel si in relatia ta.uh ai mai avut un prieten asa de mare? si in plus eu tot nu am intzeles dc l-ai urmarit infine.ietzi si uh inima in dinti si spune-i ca vrei sa te intalnesticu el.si vez ce va spune atunci.mult Succes! daca vrei sa mai vb ma contactez printr`un mesaj
Vezi ca s-ar putea sa profite de tien pentru ca esti mica si "Prostuta"Unii sunt disperati din motivul ca nu se pot intalni cu fete de varsta lor si apeleaza la minore.Ia si dai papucii si cautati un prieten de 14 15 maxim16 ani care sa tina la tien sa fie iubaret,dragastos,tandru,grijuliu, ascultator, si care sa te inteleagea caci daca mai stai mult cu acest tip cine site ce se poate intampla.Nu e greu sa iei o fata de pe strada si so violezi.Ai grija si na multa bafta.Adevarul ca si tu ai gresit la fazacu urmaritul.Si app nu mai minti ca asta supara cel mai mult pe un baiat. Daca el nu minte nu minti nici tu. Daca el iti da respect dai si tu respect.