| CranK71 a întrebat:

Dau funda celui care imi da un raspuns bun : eu am o prtn si imi plke d ea si l-am pus p un alt prtn al meu sa o intrebe daca vrea sa fie q mine si ea a zis ca ei ii place de mine dar ii e frica sa nu ii fac ce i-am facut fetei dinaintea ei (specific ca nu i-am facut nimic decat k m-a inselat si m-am despartit de ea) si acum parca se poarta mai frumos cu mine ce credeti ca ar trebui sa fac? thinking plzz rasp sad

5 răspunsuri:
| IncompleteLullaby a răspuns:

Saluut. happy pai din moment ce tu deja ai facut primul pas, cerandu-i prietenului tau sa scoata ceva de la ea. acum nu o lasa pe fata asa. stabiliti o data, o ora va vedeti si spune-i ce simti cu adevarat. ai grijaa prima impresie conteaza cel mai mult. curaaj! primul pas e cel mai greu. multa baftahappy

| bytzy09 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa faci tu pe cavaleru sa o intrebi dc te place prima data si dc aduce in discutie ceva sa prima fata sa incerci sa ii explici cum stau de fapt lucrurile big grin bafta oricum

| Dia007 a răspuns:

Draga profesore,
Viata e mult prea frumoasa ca sa-ti faci atat de multe probleme. Parerea mea e ca deja problema e in proportie de 90% rezolvata happy trebuie doar sa mai pui un zabmet pe buze si sa mergi la fata ce o placi si sa intri in discutie cu ea. Poate de aici veti fi prieteni si cine stie, poate mai mult. Lasa la o parte frica ei. Numai tu esti in masura sa o faci sa aiba incredere in tine si sa tina la tine si sa nu te paraseasca. Stiu, a pierde pe cineva pentru ca alege pe altul nu e un sentiment prea placut (am trecut prin asta si stiu), dar nu poti sa pui in fata ce a fost in trecut. Acum traiesti in prezent si esti cel mai in masura sa hotarasca ce va face happy Deci, mergi la ea, fii un gentilman si povesteste-ne mai tarziu ce ai facut si cum ai procedat sa o cuceresti ^_^
Ai grija de tine
Dia

| butt3rfly16 a răspuns:

Este normal ca fata sa fie rezervata in privinta ta din moment ce nu te cunoaste decat din auzite sau vazute.Ai putea sa intri in vorba cu ea, sa iesiti pe undeva sau daca esti genul tipului direct poti foarte simplu sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine sau nu.Vei stii ce sa faci in clipa in care iti va oferi un raspuns pozitiv.Baftawinking

| CranK71 explică:

Scoala si internetul...hee hee