Buna,sincer nu cred ca t il placi f mult pe el,dar intre voi e acea atractie pe care a observat'o si "M"...ei i'a placut primadata de baiat iar daca u nu aveai atatea tangente cu el cu siguranta nu ajungeai si t sa il placi."L"e nehotarat pe care din voi o place,cert e ca ii plac fetele care iau initiativa,cand u erai in centrul atentiei si vorbeai ff mult cu el, era normal sa creada ca e mai apropiat de tine decat de "M", cand ea a vb cu el i'a spus acelasi lucru.Parerea mea e ca ar fi pacat sa strici o prietenie adevarata pentru un baiat, candva am facut aceeasi greseala si crede'ma nu iti doresc sa treci prin asa ceva. nu cred ca esti catelusul ei ci doar o ajuti cu "L" avand in vedere ca ea este mai timida.si legat de inaltime,asta nu ar fi o problema ci doar o scuza.te cred,te inteleg ca il placi pe "L",sau oate iti place felul lui de a fi cand e cu tine,dar din respect si din iubire pentru prietena ta,mai bine bate in retragere gandeste'te doar daca u i'ai fi spus ca iti plae un baiat si sa afii ca ea vb cu el f mult la tlf si ca ei se plac, ai fi dezamagita, inteleg prin ce treci candva si eu am avut aceeasi alegere de facut...nu vreau sa te influentez iti doresc multa bafta si sper ca vei face alegerea corecta intre "M" si "L" dar gandeste'te ce consecinte vor urma, nu te mai indoii de prietenia voastra ci mai bine indoieste'te de "L". multa bafta :*