Hi`. Eu cred ca el totusi te place ( nu zic asta de dragul fundei) dar nu ses tie cit de precis la ce etapa Intelegi daca te place dupa comportament,dupa felul aparte cind te priveste,daca iti zimbeste; daca te cauta; daca intreaba de tine; daca va uitati amindoi in aceeasi directie si genul )) frumos asa-i?! DIn cite zici tu eu cred ca te place, dar nu se stie, mi`e frica ca te poate crede doar o simpla prietena~de asta trebuie sa-l intrebi cumva daca te place.Incearca sa il intrebi ce fete ii plac, daca macar 50 % din ceia ce iti povesteste esti tu, pai... esti tu ; dar daca iti zice altceva ~opusul tau ~ il intrebi simplu dar cu o privire nevinovata [hai ca noi fetele putem face asa ] "dar eu ca fata iti sunt pe plac?! " si vei afla. Asta a fost o cale (cea mai usoara eu consider). Apoi este cea cu prietena : cind ea il intreaba ce parerea are despre tine; apoi cind il intrebi tu direct. Dar daca tu zici ca el e mai timid ~ atunci nu stiu daca ar fi bine direct sa-l intrebi.Eu cred ca prima varianta e cea mai okay si cea mai functionabila Succes dear` si speram ca vei fi tu genul de fata pe care el poate s`o placa.P.s. si chiar daca deodata te descrie pe tine oricum poti sa-l intrebi "dar eu iti sunt pe plac ca fata?!" dar de`acum cum doresti. Bye` dear si succes :* vei reusi
Pai citeste semnele daca te place te priveste intr-un anume fel si tot timpu ii la u sa te vada ca nu poate fara tine fi atenta la el la ochi lui unde isi pozitioneaza vederea daca se uita in ochi tai inseamna ca ar vrea sa iti zica ceva daca la gura ta vrea sigur sa te sarute si daca crezi 60%ca te iubeste ziii intr-o pauza ca vrei sa vorbesti ceva cu el si intreaba-l parerea lui despre tine vezi cum te descrie si de timiditate dcapa el cu timpu da are nevoie si de ajutoru tau
HappynewCenusa întreabă: