Cred ca te inspiri din seriale, gen gossip girl, si asta e absurd, dar daca tot asta vrei, fai pe plac, ceva mai simplu decat sa devi sluga cuiva nu exista, asta daca va accepta compania ta!
Greu sa fii o "catelusa" nu prea este. Pur si simplu incearca sa intri in gratiile unei fete mai populare ajutand-o cu mai multe lucruri, facandu-i complimente si asa mai departe. Chiar daca nu sunt de acord cu dorinta ta, iti urez mult succes! Te pup :*
Trebuie sa traiesti pe principiul de lider, nu de subaltern.
Iar "catelusele" nu sunt apreciate si nici bune prietene, sunt doar folosite, iar cand nu vei mai fi de folos ti se va da cu flit.
Sper sa intelegi ce vreau sa spun.
Multor persoane le place sa fie dominate. Din ambele sexe. Unele accepta sa fie dominate doar in pat, ele se numesc submissive, iar altele vor sa fie dominate in permanenta si in functie de modul in care vor sa fie dominate vor fi ori un "pet" ori un "slave".
Altora le place sa le fie picurata ceara fierbinte pe piept.
Cred ca daca fanteziile si placerile unora nu depasesc un anumit nivel si nu fac prea mult rau fizic, nu cred ca avem de ce sa radem si sa facem misto. Are poate cineva impresia ca fetisul lui sau ei pentru lenjerie, costumare in diverse personaje sau latex e mai cu mot? Fiecare cu placerea lui.
De ce vrei sa fi catelusu respectivei? Nu te critic dar cred ca nu vezi ideea. Pune-o pe ea sa fie catelusu tau, te-ai gandit la asta. Daca vrei putem sa experimentam . Poti fi catelusu meu dca vrei .Mai am unu si e adorabil.Nu fac misto. Poti sa te initiezi in ceea ce vrei tu si imi ti si mie de urat ca sunt singur.
Daca te duci la un liceu de fite cred ca ai sa gasesti "stapana"
Incearca sa ii faci complimente si sa fi de acord cu ea in tot ce zice sau ii poti face temele
Ce pot sa zic, succes prin a fi sluga
Sincer m-ai facut curioasa, as vrea sa stiu cotivele...dar daca chiar vrei asta poti sa incepi sa complimentezi o fata populara, sa o ajuti cu diverse chestii daca poti, sa te tii dupa ea, daca ajungi sa vorbesti cu ea da-i mereu dreptate si prefa-te ca ceea ce spune e awesome poti sa faci rost de numarul ei telefon si sa vorbesti cu ea, incearca sa ii aduci mereu aminte cat de "cool" o consideri tu...in felul asta sigur iti gasesti "stapana". funda?
Pff...mai bine intrebai cum sa faci sa fii tu aia populara, da' fie cum zici tu...
Daca vrei sa fi catelusul fa-ti reclama, in prima zi de liceu pune-ti o pancarda cu vreau sa fiu sclava sau pur si simplu zi-le la toti ca iti place sa fi sluga, nu va dura nici 5 minute si o sa vezi cati or sa isi bata joc de tine. Helllo, nu-ti ajunge cati oameni care vor sa te raneasca si sa te injoseasca o sa intalnesti in viata asta? Tu te oferi pur si simplu? Unde ti-e demnitatea? Respectul? Crezi ca daca vei deveni covorasul pe care sa pune cineva picioarele o sa te simti bine?
De ce ai vrea sa fii sluga cuiva? Ti-e rusine de cea ce esti ? fii tu, simte-te bine in pielea ta.
Fetito sa fi sluga cuiva inseamna sa nu te respecti pe tine in primul rand.gandestete mai bine daca vrei ca cineva sa te trateze ca pe un gunoi.crezi ca vei fi ca naty? te inseli..bafta in a fi sluga
Ce a facut serialul ala (pentru copii mici) din tine. De ce ti-ar place asa de mult sa fi SLUGA cuiva, sa n-ai pic de personalitate?
E doar mi-am dat cu parerea. Oricum nu ma asteptam sa incepi sa gandesti altfel doar pentru ca ai citit niste comentarii (printre care si al meu) si ai sesizat ca altii gandesc diferit cand vine vorba de asa ceva.
Nu stiu si nici n-as putea sa-ti dau astfel de ''sfaturi''.
Dupa parerea mea, este mai bine sa fi nepopular si sa ai putin prieteni (dar toti sa fie adevarati) decat sa ai o multime de prefacuti prin preajma care se dau drept niste prieteni buni.
Pai ii spui cat de frumos se imbraca cat de frumoasa e si daca poti petrece si tu timp pe langa ea si asa poate merge bafta :*.
HappynewCenusa întreabă: