| MariusS_5528 a întrebat:

DAU FUNDAbig grin, am o intrebare, de ce cand m-am vazut prima oara cu ea mi-a dat de inteles ca ar vrea ceva(m-a lasat sa o pup pe gura, sa o iau in brate etc)... si pe urma a fost indiferenta pe mess? precizez ca vorbeam f mult cu ea si foarte frumos, dar m-a refuzat dc?

5 răspunsuri:
| aip a răspuns:

Fetele vor sa fie curtate si bagate in seama. da-i si tu un mesaj, sun-o din cand in cand si spune-i ca te gandeai la ea, ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine, fa-o sa se inmoaie. Succes!

| MariusS_5528 explică:

Inteleg... si ce as putea face sa o am?big grin

| MariusS_5528 explică:

I-am cumparat floare... a inceput sa rada ca, nu i-a adus nici un baiat o floare pana acum ca nu stiu ce... si de vorbit frumos i-am vorbit mereu, de iesit a zis da poate nu stiu

| pysynelw a răspuns:

Prost esti! de ce nu ai actionat. fata a vrut sa iti dea de inteles ca vrea ceva mai mult decat un sarut si sa o tii in brate.acum te crede un fraier.dar nu te supara mai sunt multe fete in lumea asta.cand mai ai ocazii din astea nu mai sta pe ganduri direct actioneaza...

| pysynelw a răspuns:

Ca sa iti explic.incerca sa vorbesti cu ea. cerei inca o sansa ca sa ii arati ce baiat bun esti incearca sa o vrajesti.ar fi bine daca ai scoteo la un suc ceva de genul cumparai o floare.