| NebunaDupaRobert a întrebat:

Dau funda daca ma ajutati si pe mine imi place de un baiat si nu stiu cum sa ii zic ca mi-e rusine ca de obicei baiatu o intrebare pe fata

Răspuns Câştigător
| GMan_3569 a răspuns:

laughing Daca tu esti ingerashu ala din poza, n-o sa aiba el nicio problema happy. Am doar 14 ani... dar te pot invata cateva trucuri ca sa le zic asa. Poti sa te dai bine pe langa el, sa il intrebi ce mai face si asa mai departe. Peste cateva zile, il intrebi ce mai face si ii ceri nr. de telefon, sau id de mess. Il mai suni si tu din cand in cand sa il intrebi ce mai face, dar nu sari pe el dintr-o data happy ok? Dupa aceea, esti atenta daca vb frumos cu tine si iti face avansuri, al tau e. Intreaba-l daca te place si daca vrea sa fiti impreuna ok? Daca pare plictisit la telefon/pe mess/in mesaje, nu-ti mai bate capul cu el, e un farier care nu stie sa aprecieze fetele frumoase si inteligente ca tine. fundita?

6 răspunsuri:
| myhaelcikkk a răspuns:

Deci.nu trebuie sa ii spui direct, pentru ca te vei afla intr-o situatie neplacuta. uneori asta se intelege prin privire...scriei pe net, flirteaza cu el, etc., fii tu insuti si crede-ma ca isi va da seama
insa in nici intr-un caz nu le pune pe prietene sai spuna lucru acesta, baietilor nu le place asa ceva. sper ca te-am ajutat )

| EuCuTine a răspuns:

Nu este adevarat cu cine intreaba pe cine sunt si cazuri cand femeia il cere pe barbat de sot. Spune-i ca ( ochii, nasu, mersu, comportamentul ) tise pare atactiv. Daca ii spui direct in fata ca iti place de el sa stii ca nu mori dupa ce ai spus-o nu mai dc sa te simti rusinata. Nu uita Direct si la Subiect. Viata este scurta tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt baiat.noi no zicem caci ori ne ferim de un viitor rasp negativ... ori nu suntem siguri daca ne palce fata respectiva

fa si u niste semne sai dea de banuit asteapta putin apropiete incet de el

dupa ceva timp la un preten ceva putiti vedea un film de groaza o comedie etc... te asezi lanag el. dacae de groasa poate il iei si de mana si retul vom vedea...

mult norocwinking

| 1micdamare a răspuns:

Nu e adevarat!
in ziua de azi fetele fac primul pas!
incepe cu o privire provocatoare si un zambet frumos, eventual iti musti buza putin...
apoi iti treci o mana peste copase si cealalta prin par...
daca nu intelege e idiot si trebuie sa treci la unul mai experimentat!
cand intra in vb cu tine, spune-i ca e o placere sa discuti cu el si chiar la un suc, de ce nu? apoi incerci sa faci gesturi cat mai senzuale, si te lipesti ca din greseala cu sanii de el, il atingi 'fara sa vrei' in zona slitului...si o sa vezi ca nici nu ai nevoie de cuvinte.
asa e cel mai simplu, un gest face mai mult decat o mie de vorbe

| Eaaaaa a răspuns:

Am fost in situatie aseamanatoare. Incearca sa lasi rushineea! Si cel mai bine e sa-i spui fata-n fata, asa poti afla ce simte cu adevarat. Eu l-am intrebat p mess si bineinteles ca vorbea la misto. Pe mess la telefon prin mesaje au tupeu. Da iai fata in fata si o sa vezi ca vor fi sinceri! Si important. sa fiti doar voi doi. Succes! Si lasa-mi un msj sa-mi spui cum a decurs daca vrei.happy:*

| Maariaa a răspuns:

Nu trebuie sa ii zici. Banuiesc ca eziti pentru ca iti e frica de un refuz. Incerca sa iei o anumita atitudine in fata lui, sa il atati. De exemplu fii o zi doua dragastoasa, atenta cu el, apoi putin indiferenta, nu il baga in seama. Cand il saluti pupa-l pe gura, dar dupa fa-te ca nu s-a intamplat nimic. Fa si niste mici aluzii la voi doi impreuna, si sigur o sa aiba semne de intrebare si o sa vorbeasca cu tine. E garantat. Sper ca te-am ajutat:*