anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda!batting eyelashes Deci am cunoscut app acum 2 saptamani un tip de care imi placea si am inceput sa vorbim. Faza e ca am aflat ulterior ca el are prietena, desi nu se prea afiseaza cu ea [mi-a povestit si despre certurile lor care sunt tot mai dese si ca nu ii mai da relatiei lor mai mult de 2 luni.] Anyway, am mai tinut legatura, m'a tot chemat pe la el pe la servici, l'am rugat sa imi fac un cd cu muzica, iar intre timp mi-a povestit si despre cum freaca el la psihic persoanele, doar pentru simpla distractie sau pentru a'i dovedi prietenei sale intr'un fel sau altul ca o iubeste[doar mie mi se pare un mod tampit de a'ti arata afectiunea?straight face]. Ceea ce nu inteleg este de ce imi zice mereu sa il sun sa mai vorbim si sa povestim, dar cand o fac fie nu raspunde la telefon fie imi raspunde si zice ca imi da el beep mai tz[nu are credit] si evident, nu o mai face. Adica inteleg sa nu raspunda la telefon sau sa nu ma sune, dar de ce insista si imi zice de vreo 5 ori cand plec sa il sun, ca apoi sa imi serveasca scuze idioate? o. O

Răspuns Câştigător
| Ambassaderåd a răspuns:

Ok. Tipu vrea sa fie si cu tine si cu ea. Nu poti fugi dupa doi iepuri si sa ai prinzi pe amandoi happy. Cand el e in lipsa de cuvinte si e sictirit de fata aia vine la tine si gaseste liniste dar o place pe aia dar si pe tine ca tu il asculti dar aia nu. El iti demonstreaza tie ca te iubeste si tu il intelegi si apreciezi dar aia. nu. Poate vrea ceva mai mult de la el. Tu nu-ti mai bate timpul cu el. Cauta pe altul. ca intr-o zi se intoarce la ea 4 ever dar o sa vrea si cu tine.

3 răspunsuri:
| costel24ro a răspuns:

Eu zic ca e bataie de joc. daca nu merge relatia de ce nu-i pune punct si gata? ce-l retine? daca mai freaca si persoanele cum zici tu, e clar ca si tu esti o distractie pentru el, nu stiu c om e asta care se lauda ca se amuza p tema altora.pfff eu zic sa aprinzi becul si sa-l lasi cu distractia lui, sa se amuze de capul lui in oglinda! mult succes!

| Andreeaa19 a răspuns:

Pai poate,isi bate joc. sau poate ca nu poate vorbi at cand il suni,poate e cu prietena luihee hee sau chiar nu are timp de tine. Sincer eu zic ca ar fi mai bine sa il intrebi, sau pur si simplu sa nu il mai suni, daca vezi ca nu'ti raspunde:d. Sper ca te'am ajutathappy

| BlackheartQueen a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa nu il mai suni pentru ca, evident daca vroia sa fie cu tine, nu mai era cu ea.Stiu ca il placi dar nu mai crede tot ce spune.Incearca sa nu te mai gandesti la el, sa il uiti, lasa-l pe el sa te caute. happy