Ok. Tipu vrea sa fie si cu tine si cu ea. Nu poti fugi dupa doi iepuri si sa ai prinzi pe amandoi . Cand el e in lipsa de cuvinte si e sictirit de fata aia vine la tine si gaseste liniste dar o place pe aia dar si pe tine ca tu il asculti dar aia nu. El iti demonstreaza tie ca te iubeste si tu il intelegi si apreciezi dar aia. nu. Poate vrea ceva mai mult de la el. Tu nu-ti mai bate timpul cu el. Cauta pe altul. ca intr-o zi se intoarce la ea 4 ever dar o sa vrea si cu tine.
Eu zic ca e bataie de joc. daca nu merge relatia de ce nu-i pune punct si gata? ce-l retine? daca mai freaca si persoanele cum zici tu, e clar ca si tu esti o distractie pentru el, nu stiu c om e asta care se lauda ca se amuza p tema altora.pfff eu zic sa aprinzi becul si sa-l lasi cu distractia lui, sa se amuze de capul lui in oglinda! mult succes!
Pai poate,isi bate joc. sau poate ca nu poate vorbi at cand il suni,poate e cu prietena lui sau chiar nu are timp de tine. Sincer eu zic ca ar fi mai bine sa il intrebi, sau pur si simplu sa nu il mai suni, daca vezi ca nu'ti raspunde:d. Sper ca te'am ajutat
Eu cred ca ar trebui sa nu il mai suni pentru ca, evident daca vroia sa fie cu tine, nu mai era cu ea.Stiu ca il placi dar nu mai crede tot ce spune.Incearca sa nu te mai gandesti la el, sa il uiti, lasa-l pe el sa te caute.