| amalia_4709 a întrebat:

DAU FUNDA. deci sa incep cu inceputul.recent la balul bobocilor s-a intamplat ceva.cand stateam la masa un baiat din liceu cu m a venit si sa asezat langa mine. apoi a vrut sa ma sarute.venea usor p langa buzele mele.:X apoi l-am sarutat eu.fiind prima data nu prea am stiut cum. dar m-am descurcat.imi placea cum se juca cu limbutsa lui la mine in gura:X.eu il plac. apoi m-a mai sarutat de mai multe ori. deci intrebarea este.:ar fi bine sa fiu impreuna cu el? mi-a zis cica ne vedem luni la liceu. ps: e simpatic rau:Xsi eu sunt cam timida.sadpff:-

4 răspunsuri:
| bombolinna a răspuns:

Asteapta sa'l cunosti mai bine. Apoi daca si el te place si tu il placi de ce nu?! Macar incercatilove struck Succes!

| RoxAnana a răspuns:

Ast sa il cun si apoi gandeste te bafta:*

| baby_4569 a răspuns:

Pfff... din prima seara saruturi? Maine o vad pe vara'mea de cinci ani cu gagic.:-s
Nu stiu tu nu gandesti deloc...niste saruturi te pot face sa-l cunosti.Eu zic ca nu, si tu la fel!winking
Ast sa-i vezi reactia!happy si personalitatea!

| zm3urika a răspuns:

Asteaptai reactia, si nu vad ce e rau la niste saruturi tongue, app. eu cred ca o sa ajuneti impreuna in finalwinking. [funditabatting eyelashes ]