| Ludacriss a întrebat:

Dau funda. hello TPU
am 18 ani si ma intalnesc maine seara cu o fata (16). stiu ca ea e mai tacuta si ma face pe mine sa vorbesc prea mult
problema este urmatoarea: ce subiecte gasesc sa o pot face sa o conving sa fie mai vorbareata?

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Intreab-o ce ii place : muzica, prieteni,filme,hobby-uri,scoala,excursii, viitor,tv,mancare, vremea laughing si gaseste ceva pe tema aceea. Si eu sunt mai tacuta de felul meu cand ies cu cineva,dar daca ma simt in pielea mea alaturi de persoana respectiva,daca gasim subiecte in comun, daca ma face sa rad, etc atunci nu mai sunt deloc tacuta happy deci nu stiu. incearca sa o faci sa se simta comfortabil in preajma ta.

6 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Ultimul film vazut, poate seriale urmarite pe net. prieteni chestii pe care le faceati cand erati mici cum v-ati inundat vecii. si asa o provoci sa spuna si ea ce tampenii facea si radeti copios.

| Mann02 a răspuns:

Ca sa o stimulezi sa vorbeasca trebuie sa o intrebi si tu una alta, discutati despre ea, ce ii place si asa mai departe, dar nu exagerat happy

| Evaaaaa a răspuns:

Vorbiti despre sex!

| EuCareNuAmNicioTreabaCuElaSauEva a răspuns (pentru Evaaaaa):

Tu esti proasta rau!

| Evaaaaa a răspuns (pentru EuCareNuAmNicioTreabaCuElaSauEva):

Nu sunt draga proasta

| EuCareNuAmNicioTreabaCuElaSauEva a răspuns (pentru Evaaaaa):

Nuu, deloclaughing esti asa obsedata ca sa te placa lumea, ca zici ca ai ceva in fund
scarpina-te, sa nu te mai manancelaughing)rolling on the floor