Buna!
Iti inteleg situatie perfect! am trecut si eu prin asa ceva!
Genu de tipi obsedati care te sufoka si nu inteleg ca ai nevoie de libertate!
In primul rand incearca sa rupi legaturile cu el : schimba-ti nr de tel, fa-ti un alt id pe care el sal nu-l stie si chestii din astea!
Nu te mai chinui sa-i spui sa te lase in pake ca nu intelege nimic...asa sunt obsedatii astia!
Transmitei un mesaj. scurt. fara vorbe si foarte clar!
Combina-te cu altul! Si incearca sa pari cat de ferikita si implinita posibil cu acel iubit nou in fata fostului! Asa va intelege ca ai trecut peste relatia cu el si ca uh privesti in fata, in viitor, nu in trecut!
BafTa!fundytza?
Buna Alina
Mai incearca odata sa ii explici frumos ca nu mai vrei sa fie nimca intre voi, ca e a fost a fost, iar daca chiar nu itelege si va deveni prea stresant, poti face o plangere la politie cum ca te hartuieste.
Sa inteleg ca tu ai stat cu el doar din lipsa de ocupatie cam ceva de genu la trecerea timpului daca zici ca nu mai simti nimic pentru el poate sufera si candva cand el va rade poate tu ai sa plagi si ai sa iti spui intrebarea :de ce sufar eu acum? pentru altu care m-a inselat sau care si-a batut joc de tine?
tu acum nu realizezi cat de greu ii este daca te iubeste cu adevarat si dragostea adevarata numai odata in viata vine dar cum sa iti spun candva vei suferi de zece ori mai mult ca el
O varianta ar fi sa te vada cu altcineva adica sa il faci gelos
sau ai putea sa iei un baiat de mana sa te duci la fostul tau prieten si sa spui"iti fac cunostiinta cu prietenul meu..."
sau sa pui la avatar o poza in care te saruti cu un baiat si sa pui un stt mai fain
sau ai putea sa-i zici"cum sa-ti mai dau o sansa cand tu esti atat de obsedat de mine"si"eu nici macar nu te mai plac"
ceva de genu'...
sper ca te-am ajutat
succes!
Alina! El s-a despartit de tine ca nu ii mai raspundeai la mesaje?! Dar de ce nu ii mai raspundeai la mesaje? Eu as intelege ca tu iti doreai sa scapi oarecum de el prin comportamentul tau indiferent! Dar, ma rog, voi stiti mai bine! Este un baiat care : ori te-a iubit si te iubeste ca un nebun, ori era innebunit sa faceti sex ( nu glumesc... unii barbati confunda dragostea cu sexul si incearca sa spuna ca ei sunt indragostiti insa testosteronul spune altceva... vor sex )ori face lucrul asta din orgoliu! Ca tu nu ii mai raspunzi la mesaje este oarecum o dovada de lasitate! Daca nu mai vrei sa vorbesti cu el si sa te lase in pace, crede-ma ca cea mai buna solutie este sa ii raspunzi la telefon si sa ii spui exact ce simti iar apoi poti face ce vrei tu! Adica mesajul tau DIRECT a fost transmis! Asa daca lasi apele sa se agite inutil nu faci decat sa te stresezi si tu, pe el sa il agiti inutil etc! sa stii ca sunt cazuri in care barbatii si femeile devin f f f f disperati dupa o despartire si nu suporta gandul asta! de aici in multe cazuri rezulta hartuiri, agresiuni si "n" tipuri de violenta! Poti fi si diplomata daca vezi ca lucrurile iau o intorsura cam ciudata si periculoasa si sa ii raspunzi din cand in cand la telefon sa discutati asa amical anumite aspecte! pe el il vor calma lucrurile astea si in curand va incepe sa isi focalizeze atentia si spre alte fete iar tu usor usor ai sa iesi frumos de aici! Daca nu nu si nu vrea spune-i ca suni la politie! se va potoli! succes
Repetai... daca tu nu mai simti nimic spune-i ca nu are cum sa mearga fiindca si daca accepti nu o sa mai fie nimic ca si inainte, spune-i inca o data ca s-a terminat si ca nu mai are rost sa spere in impacare
Nu-l baga in seama, o sa se plictiseasca sa bata intr-o usa inchisa si o sa te lase in pace. Asta e solutia cea mai buna.
Nu am fost cu el din lipsa de ocupatie sau ceva de genu dar in loc sa ma criticati (unii nu toti) mai bine m-ati ajuta! Si nu prea am vrut ca mama mea sa stie dar din cauza ca el suna si trimitea mesaje incontinuu mama mea a vazut mesajele si plin de apeluri!
AndrewTate7789 întreabă: