Pai stai asa.
1) Am facut si eu greseala asta si dupa am pierdut-o de tot (tot nu imi pare rau), dar ai grija ce faci...
2) Faci exact ce trebuie sa faci, adica sa te duci la ea si sa ii spui ca vrei sa vorbesti ceva serios cu ea. II spui ca in trecut ai gresit si ca ai fost un prost ( de obicei fetele apreciaza sinceritatea). II spui ca ai realizat ca vrei sa fii cu ea si sa formati un cuplu si sa iti mai dea o sansa sa ii dovedesti ca poti fi si altfel. Apoi ii spui ca iti doresti o relatie cu ea si sa nu iti dea un raspuns imediat si ca o lasi sa se gandeasca.
Pe scurt, incearca sa fii cat mai sincer si sa ii arati ca vrei ceva de la ea. Mai sunt o gramada de chestii pe care i le-ai putea spune dar ar trebui sa scriu aici o gramada. Daca mai vrei ceva da-mi mesaj.
E mai mistocara ea asa Dar stiu eu cum s-o iau! La inceputul anului, cand am cunoscut-o tot voia sa petreaca timpul cu mine (ea ma stia mult mai demult, de pe facebook), iar eu am fost idiot si nu m-a interesat! Ea inca ma mai place, dar si-ar dori sa nu ma mai placa, si habar n-am de ce... Nu se mai baga in seama cu mine, doar daca o fac eu. Si pe ask, am vazut ca a spus ca sunt cateva persoane la care tine groaznic de mult, doar ca intentionat ea da sensazia ca nu tine... I-am zis pe fb ieri sa ma contacteze, cand are timp, ca as vrea sa vorbesc cu ea (ea in timpul ala se uita la serial) si nici acum nu m-a contactat (sa nu crezi ca nu a avut timp, caci de fapt a avut).
Pai normal ca nu recunoaste ca te place daca i-ai intors spatele cand a avut nevoie, de aceea trebuie sa ii arati sau sa ii spui ca ai gresit si ca vrei sa te revansezi. Si de raspuns nu iti raspunde din acelasi motiv, inca e suparata. Apropo de asta, nu astepta ca femeile sa faca prea multi pasi, fii multumit ca a facut cativa. Femeile mereu asteapta ca noi barbatii sa ne dam la ele, chiar daca ne plac ar prefera sa ne piarda si sa taca din gura decat sa isi calce orgoliul ala retard de femeie. Stiu... femeile gandesc ca ...nu mai zic. Dar na, traim intr-o lume a barbatilor condusa de femei. CIca ar trebui sa fim egali. in fine. Ai grija!
Tocmai astazi i-am marturisit ca in club cand am baut si i-am marturisit ca imi place, am stiut exact ce fac! Ea mi-a zis ca nu crede, dupa care mi-a zis repede ca iese... deci e clar raspunsul
Nu e adevarat... se lasa mai greu acum, este mai previzibila din cauza trecutului! Trebuie sa stii sa o abordezi
Poate si-a facut si alta impresie despre mine, cand eram la tabla si nu stiam nimic, plus ca scriam prostii... dup=aia a spus pe ask ca nu mai vede nimic la baiatul pe care-l place... Sa speram ca parerea ta imi va ajuta situatia asta!
Da-mi add pe facebook si vom discuta acolo mai usor de cate ori vrei
Da-mi-l tu pe al tau, te rog! Eu nu vreau sa-l fac public aici...
Daca sunteti prieteni buni vorbeste cu ea si va veti intelege, doar sunteti la liceu, chestile astea cu secrete si barfe sunt pentru cei din gradinita. Mereu trebuie sa vorbesti cu prietenii liber. Uita-te si tu ce faci acum! Intrebi o gramada de anonimi in loc sa iti intrebi prietenii? Fii barbat si stai in piciore! Cel mai important fi sincer cu ea, fetele iubesc baietii curajosi si puternici ( ai incredere in tine)! Tine minte, nu conteaza ce se intampla atata timmp cat nu ai regrete!
Spune-i ca iti pare rau ca ai baut(ca un porc). Incearca sa ii arati ce simti pentru ea. Si intreab-o daca ar fi de acord sa fiti intr-o relatie macar pentru a vedea daca merge bine relatia intre voi. P.S Fii tu insuti.
Remusopen întreabă: