anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau Funda! Intrebare pentru baieti: cum imi dau seama daca un baiat ma place? Care sunt lucrurile pe care un baiat nu le suporta la o fata? Cum "seduc" un baiat? Funda pentru cel mai bun raspuns! Fetelor nu le dau funda pentru ca ele nu au de unde sa stie ce gandeste un baiatwinking.

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Da ar putea fi un semn... daca il vezi ca se preocupa de tine (adica te intreaba ce faci, iti acorda atentie, daca ai o problema te ajuta, te asculta, iti da un sfat ceva), este gelos cand te vede in preajma altor baieti atunci da ar putea sa te placa. insa poate nu recunoaste asta din orgoliu.
mai lasa putin timpul sa treaca si daca face ceea ce am zis eu mai sus atunci eu zic sa vorbesti cu el. sa il intrebi daca simte sau nu ceva pentru tine, ce fel de relatie vrea de la tine?
dar daca trec luni de zile si el nu are de gand nimic desi iti arata ca simte ceva atunci te sfatuiesc din toata inima nu sta dupa un baiat luni, ani doar ca are el orgoliu. eu am facut asta si sincer... nu se merita. prea multa suferinta.happy

9 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Legat de ceea ce a zis ℓσνє a2a categorie sunt cei orgoliosi?thinking
adica am intalnit si astfel de baieti.
iti dai seama daca un baiat te place atunci cand este interesat de tine, incearca sa-l faci gelos sa vezi cum reactioneazawinking.

| mamatatasibunica a răspuns (pentru PrecioussGirl):

Pai am fost odata cu unu si se lua de el.e ceva semn?

| PrecioussGirl a răspuns (pentru mamatatasibunica):

Da ar putea fi un semn... daca il vezi ca se preocupa de tine (adica te intreaba ce faci, iti acorda atentie, daca ai o problema te ajuta, te asculta, iti da un sfat ceva), este gelos cand te vede in preajma altor baieti atunci da ar putea sa te placa. insa poate nu recunoaste asta din orgoliu.
mai lasa putin timpul sa treaca si daca face ceea ce am zis eu mai sus atunci eu zic sa vorbesti cu el. sa il intrebi daca simte sau nu ceva pentru tine, ce fel de relatie vrea de la tine?
dar daca trec luni de zile si el nu are de gand nimic desi iti arata ca simte ceva atunci te sfatuiesc din toata inima nu sta dupa un baiat luni, ani doar ca are el orgoliu. eu am facut asta si sincer... nu se merita. prea multa suferinta.happy

| ℓσνє a răspuns:

De unde stii tu ca fetele nu stiu?

| mamatatasibunica a răspuns (pentru ℓσνє):

Atunci raspunde, sa vedem ce ai de spus. daca e asa iti dau funda

| ℓσνє a răspuns (pentru mamatatasibunica):

Pai, depinde de baiat.Am intalnit 2 feluri.
Unii care spun ca te plac/ recunosc.
Altii care te plac in secret/nu recunosc.
Cel care ma place face orice sa imi atraga atentia, si ma ajuta cu orice, se baga in seama cu mine si este sincer. ( eu una prefer sinceritatea, decat cei timizi care isi ascund sentimentele ).
Si ceilalti imi fac ochi dulci. Se uita mereu dupa mine, sa vada daca cumva sunt cu alt baiatlaughing sau il prind ca ma priveste fara scop. si cand ma uit la el se intoarce repede.
Asta am observat eu din experiente.
Este destul de bun raspunsul? Mai ales pentru o fata?big grin

| mamatatasibunica a răspuns (pentru ℓσνє):

Da este bun.dar problema mea ca baiatul pe care il plac e timid si nu recunoaste nici macar daca ii place de alta fata.si am observat un lucru la el: respecta fetele, si nu ii place sa le contrazica. eu nu stiu cum sa-l fac sa scoata raspunsul la intrebarea ma place sau nu.este foarte complicat.si nici macar nu pot sa il uit.

| marya1994 a răspuns:

Baieti au mai multe moduri de a demonstra unei fete ca o plac unui recunosc, alti o fac subtil gen o privire pe furis, un zambet si mai sunt si genul carora le place sa tachineze... Si lucrurile pe care baieti nu le suporta din partea unei fete sunt: gelozia nefondata si plansul din orice prostie,

| mamatatasibunica a răspuns:

Da sigur, imediat ma duc sa ii spal vasele.are you kidding me? straight face

| mamatatasibunica a răspuns:

Tu ce cauti pe TPU daca nu stii sa dai raspunsuri?!?!? femeile sunt mult mai inteligente decat barbatii.s-a dovedit stiintific.asa ca lasa-ma cu raspunsurile tale stupide MUHAMED.bye