Uite ce am facut eu : nu am ajut curaj sa-i zic in fata asa ca i-am facut o felicitare si i-am zis tot ce simt, am decupat o fata zambitoare care facea din ochi si am pus-o langa felicitare.i-am pus-o in ghiozdan asa ca nu m-a vazut. nici nu m-am semnat dar i-am facut cu ochiul cand plecam acasa. cand a vazut faca zambitoare si-a dat seama cine era.a fost dragut.
Buna Vali! Sfatul meu este sa incerci sa te apropii incetul cu incetul de el,mai intai ii faci un compliment apoi incerci sa glumesti cu el,sa ii zambesti,sa il privesti mai intens,iar daca acesta iti raspunde la complimente, zambete, glume inseamna ca si el te place si apoi ii bati un apropo daca va potriviti ca iubiti si vezi ce spune.Eu zic sa incerci poate iese o relatie frumoasa nu ai nimic de pierdut.Sau daca esti sigura ca te place ii poti spune direct in fata ca il placi.Succes!
Ca sa nu ii spui asa direct ca iti place de el ca poate nu te va crede sau nu simte si el acelasi lucru ar trebui sa iesit in parc la plimbare, inghetzata, suc etc. Sa il atragi cat mai tare de tine Sau fai ochi dulci Si daca simti ca te place ai putea sa ii spui
Succes!
In primul rand nu fi asa disperata daca esti disperata bagi bietul baiat in sperietidaca iti place asa mult cel mai bine ar fi sa iesiti intr-un loc linistit doar voi 2 si sa ii spui fii calma
Cauta raspunsu in adancu sufletului, doar acolo il vei gasi pe cel care il cauti.succes
Eu zic sa nu ii spui si mai intai sa il incerci adica sa vezi daca te plece iar daca da spune-i, daca nu mai bine lasa pentru ca dupa, va rade de tine.
Pf! nu ma intereseaza funda ta! dar sti care este faza? ca esti PROASTA CHIAR FOARTE! ...la chestia asta ar trebui sa te candesti tu! nu sa intrebi toata lumea spune-i ce simpi. asa esti si tu mai naturala pf!
Anonim519 întreabă: