| Madalina115 a întrebat:

Dau funda pentru cel mai bun raspuns.intrebarea este:cum sa`mi dau seama daca prietenul meu ma iubeste cu adevarat? ps:el spune ca ma iubeste foarte mult, dar e mai vagabond(bea, fumeaza, nu prea trece pe la scoala...si multe alte chestii) si nu stiu daca sa il cred. Vreau sa-l supun la o incercare, ca sa aflu daca chiar ma iubeste.va rog ajutati`ma.pentru cele mai bune 5 raspunsuri, dau si vot :*:*:XXlove struck

Răspuns Câştigător
| Laviy a răspuns:

Nu e adevarat, nu va regreta. Eu sunt intr-o relatie tot cu un baiat de acest gen, si am trecut peste multe. Si stiu sigur ca ma iubeste, deoarece mi-a dovedit de multe ori si se poarta foarte dulce. Pai eu zic sa ai incredere, dar nu totala ca sa nu suferi. Uita-te cum se poarta cu tine, cum iti vorbeste, si cum se poarta cu alte fete. Dar sa nu asculti nicidata barfele, proprie experientawinking

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Fa-ti un id puneti l avatar o poza cu o fata draguta si intrebal "daca are prietena" daca zice nu...despartate de elwinking

Răspuns utilizator avertizat
| ionuutzuu a răspuns:

Daca te implici intr-o relatie cu un astfel de baiat vei regreta.

| Deny_8224 a răspuns:

Buna! Nu cred ca acest baiat este cel potrivit pentru tine chit nu cred ca trebuie sa stai cu nu asemena om care face toste aceste chestii...nu cred ca spune acet te iubesc din inoma cred ca sunt doar vorbe in vant din partea lui mai incolo iti va pare rau cand o sa vezi ca o sa profite de tine

Te rog gandeste-te bine daca tu crezi ca acel baiat este chiar potrivit pentru tine

Sper ca imi vei asculta sfatul :-)

Mult succes in continuare kisskiss