| Realilusion a întrebat:

Dau funda pentru cel mai bun si rapid raspuns. imi place de o fata din clasa la mine, si cred ca si ea ma place fiinda, in clasa cand cantam la pian ma imbratisa, si mi-a zis de multe ori ca sunt frumusel. Deci ma place nu? Sii mie imii place de ea si as vrea sa o intreb daca vrea sa fie pretena mea, dar intr-un mod mai romantic, incat sa nu ma refuze. Ce pot sa fac? Dau funda pentru cel ma bun raspuns!

2 răspunsuri:
| mistakeofyourlife a răspuns:

Exista posibilitatea sa te placa la fel cum exista si cea sa nu simta ceva mai mult pentru tine, decat simpatie intre amici. happy Nu stiu exact cum este la voi dar la noi in clasa ne imbratisam si ne pupam fara "sa ne placa unul de celalta". E ceva ca intre prieteni. So.cel mai bine este s.o intrebi chiar tu si daca vrei sa fie ceva mai romantic cumpara.i un trandafir. Atentie insa ca daca ea nu accepta s.ar putea sa nu te simti chiar oki mai ales dupa ce i.ai cumparat si floarea. Daca nu risti, nu castigi.winking Bafta!:*

| DuLcyK a răspuns:

Cred ca te place, mai mult de cat posibil! Fa-ti curaj si zii mai repede ca s-ar putea sa o pierzi! Ai doar o viata profita de ia la maxim!