| Invisible11 a întrebat:

Dau funda prietenul meu imi spune mereu ca daca as vrea sa am o relatie serioasa cu el m-ar aprecia f mult. Il cunosc de un an si sunt cu el de 2 luni il cunosc destul de bine si stiu ca nu vrea sa isi bata joc de mine sau sa ma faca sa sufar. Cred ca e baiatul pe care il cauta orice fata dar pb e alta. eu nu am mai avut prieten si el vrea sa e cunoastem din ce in ce mai bine(nu va ganditi la prostii). Ma tem ca va merge ce e intre noi si vom ajunge destul de departe cu relatia si eu nu as vrea sa fiu toata viata mea curioasa de cum ar fi fost sa fiu si cu altul. Mi-a dat timp de gandire o luna si mai am o saptamana si inca nu am un raspuns. El are 19 ani si eu 16. Nu vrea sa piarda timpul. Cum sa ii spun toate chestiile astea fara sa se simta prost sau sa ma inteleaga gresit. Mi-a spus ca daca vreau ma lasa sa mai cunosc baieti. Imi place foarte mult si nu as vrea sa renunt la el. Dar nici nu pot sa ii spun ca vreau ceva serios cand u ma voi gandi mereu cum ar fi cu altii.

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Eu sti ce cred? Ca tu nu mai poti de bine, vrei sa suferi, sa iti faci rau cu mana ta, daca tu ai avut norocul de a gasi un baiat f de treaba care chiar te iubeste tu dc vrei sa renunti la el sau ma rog sa cunosti pe alti? ca sa vezi cat de bun e baiatul asta? iti zic eu ca nu vei gasi multi ca el, marea majoritate vor doar sa para ca sunt de treaba si iti vor binele, dar e vrajeala, ei urmaresc cv, sex, mai ales daca esti virgina...deci eu zic ca e riscul prea mare, pierzi acest baiat pentru ce? ca sa cunosti alti porci si vagabonzi disperati dupa sex si virginitate laughing?
Eu zic ca ar fi bine sa continnui relatia in mod serios cu acest baiat si sa iti scoti din cap acesta prostie care o ai in cap, ca vei regreta pe urma, iti garantez asta, acum tu fa ce vrei, asta a fost sfatul meu si l-am dat cu cele mai bune intentii big grin Numai bine.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2 răspunsuri:
| LikeNobodyElse a răspuns:

laughing vorbe d`asteaa cu o viata intreaga sa stau cu tineee...am auzit destule laughing care e problema dk te saturi de el ii spui...

| Invisible11 explică:

Nulaughing
ceea ce vreau sa spun este ca el vrea ceva serios cu mine(asta peste cativa ani cand ne vom cunoaste mult mai bine) dar el nu are timp de pierdut si eu nu ma pot opri la un baiat din moment ce nu am mai cunoscut si altii.E ceea ce vreau dar cred ca voi fi mereu curioasa sa cunosc si altii