Eu sti ce cred? Ca tu nu mai poti de bine, vrei sa suferi, sa iti faci rau cu mana ta, daca tu ai avut norocul de a gasi un baiat f de treaba care chiar te iubeste tu dc vrei sa renunti la el sau ma rog sa cunosti pe alti? ca sa vezi cat de bun e baiatul asta? iti zic eu ca nu vei gasi multi ca el, marea majoritate vor doar sa para ca sunt de treaba si iti vor binele, dar e vrajeala, ei urmaresc cv, sex, mai ales daca esti virgina...deci eu zic ca e riscul prea mare, pierzi acest baiat pentru ce? ca sa cunosti alti porci si vagabonzi disperati dupa sex si virginitate ?
Eu zic ca ar fi bine sa continnui relatia in mod serios cu acest baiat si sa iti scoti din cap acesta prostie care o ai in cap, ca vei regreta pe urma, iti garantez asta, acum tu fa ce vrei, asta a fost sfatul meu si l-am dat cu cele mai bune intentii Numai bine.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
vorbe d`asteaa cu o viata intreaga sa stau cu tineee...am auzit destule care e problema dk te saturi de el ii spui...
Nu
ceea ce vreau sa spun este ca el vrea ceva serios cu mine(asta peste cativa ani cand ne vom cunoaste mult mai bine) dar el nu are timp de pierdut si eu nu ma pot opri la un baiat din moment ce nu am mai cunoscut si altii.E ceea ce vreau dar cred ca voi fi mereu curioasa sa cunosc si altii
Bananacantareata87 întreabă: