Atata timp cât tipa chiar te atrage, nu cred ca poti face ceva in privinta penisului tau, e normal sa intre in erectie. Totusi încearcă să nu te mai aprinzi la apariția ei, concentreaza-te la altceva...
Nu am cum. Am incercat nici sa nu ma uit la ea in timpul antrenamentului, sa dau laba inainte etc. Dar parca stiu ca e acolo, iar penisul meu pur si simplu nu vrea sa ehaculeze, parca stie ca urmeaza sa ma intalnesc cu ea si trebuie sa se scoale.
In primul rand, lungimea tenisului tau nu era necesară. Am inteles, o ai mare
Încearcă in loc sa porti slip, sa iti iei o pereche de shorturi de baie. Pantaloni scurți adica, special pentru piscină. Daca mergi la magazin de haine sau undeva si intrebi stiu ei ce sa iti dea. Sunt mai largi și te poti ascunde. Problema e ca s-ar putea sa nu te lase cu ei la înot. Se înoată usor cu ei dar nu sunt de competiție. Nu stii insa pana nu încerci. Bafta!
Stiu despre ce vorbesti. Am incercat treaba asta. Si, in general cand stiu ca umreaza sa vina ea, de-astia imi iau. Din slipul normal de antrenament (tip boxeri) chiar imi iese uneori penisul cand se scoala si nu risc asta. Dar si in short, tot se vede destul de rau.
Inca o chestie: maine am inot si antrenorul ne-a anuntat ca nu o sa vina, asa ca iar va veni suplinitoarea care, am uitat sa mentionez, are pana in 25 ani. Iar ma intalnesc cu ea, iar mi se scoala. Are cineva vreo solitie pana maine?