Cel mai probabil dupa ce i s-a dus interesul fata de baiatul respectiv, i-a revenit interesul fata de tine, ceea ce te face pe tine o "a doua alegere". Parerea mea, indeparteaza-te de ea, ca asa cum ti-a facut-o prima data ti-o poate face din nou. Nu vad de ce ti-ai dori sa ai langa tine pe cineva care te-a pus la un moment dat in decursul relatiei voastre intr-un plan secundar. Nu merita, las-o!
Aici e cu doua taisuri:
1. Ori e una din acele fete carora le place sa aiba atentia tuturor celor din jur, cu toate ca pe a ta o pierduse atunci cand v-ati despartit. Poate ca ea nu comcepe faptul ca ai putut sa o parasesti, si acum incearca sa iti intre iar in gratii, insa fara sa vrea nimic de la tine, doar sa te faca sa o ai mereu prezenta in minte. Sper sa nu fie aceasta varianta, asa este si fosta prietena a fratelui meu
2. O fi incercat sa fie cu celalalt, nu o fi incercat, ideea e ca probabil si-a dat seama ca tot cu tine e mai bine, insa ii e rusine sa recunoasca asta, si de aceea se tot scuza cum ca nu flirteaza cu tine. Ceva tot vrea de la tine. Cred totusi ca tie iti place inca de ea, si gandesti bine, pentru ca daca te-a mintit o data, o poate face si a doua sau a treia oara. Sunt si oameni care se schimba, dar aceia sunt putini. Daca tu crezi ca ea este printre ei, ce sa zic, lasa sa vezi cum evolueaza lucrurile si dupa un timp povesteste-ne ce s-a mai intamplat, sa vedem.
Ea nu a avut foarte multi iubiti, dar ii place sa vorbeasca cu baietii si la putini dintre ei pare ca se si da uneori dar nu intr-un mod exagerat. Eu nu m-as intoarce la ea, totusi, parca ma tine ceva...
Da, bo$$, te place. sfatul meu e sa stai cu ea pana se culca cu tine, apoi sa te desparti de ea ca de o fata de moravuri usoare ce este care s-a intors la tine cand s-a plictisit de ala sau dupa ce i-a dat ala papucii :*
Daca doar l-a placut pe baiat, pe bune, ai reactionat gresit. E normal sa-ti placa si alti oameni, atat timp cat nu faci nimic. Faci cum simti tu.
Te place, dar parerea mea este ca te place degeaba. Voi nu sunteti pregatiti inca pentru ceva serios.