| EllaBella11 a întrebat:

DAU FUNDA! Sa incep cu inceputul. La mine la scoala am facut un club de ecologie. Iar clasa mea este cea care este a format acest club. Eu, Cea mai buna prietena a mea, Tudor ( seful clubului si baiatul in discutie), mergem mai mereu la Pubela De Gunoi sa sortam gunoiul. Tudor, mereu ma intreaba daca vreau sa merg cu el si cu Irina ( cea mai buna prietena) sa facem treaba. Si eu logic ca merg. Si faza este ca mie imi place muuuullttttt de Tudor. Iar azi, cand am fost iar la pubela, irina l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine, nu mai stiu exact ce discutie au avut, dar el a zis ca ar vrea sa incerce. Si acum sunt cu el. Voi ce credeti... el ma place? DAU FUNA!

Răspuns Câştigător
| Memecy a răspuns:

Ochii lui spun totul, dar sa nu te lasi inselata de tine, daca ma intelegi, dragostea minte te face sa vezi si ce nu vezi dar din moment ce "ar vrea sa incerce" ma gandesc ca te place macar acolo o bobita (stii cum sunt baietii nu dau totul dintr-o bucata ) trebuie sa il intelegi... dar depinde ce fel de baiat e Tudor.

1 răspuns:
| NatureSelf a răspuns:

laughing Sunt convins atat timp cat te roaga sa iesi cu el, sa facem asortare, eu cred ca va asortati unul pe celalalt. ce coincidenta este?