Prietene, dacă vrei muşchi ca să te placă fetele eu zic s-o laşi baltă.
Chestia e că cine te place, te place şi-n p**a goală. Adică nu se uită nici la cum eşti îmbrăcat, nici la cât ai în braţ, nici la câţi bani ai în buzunar ci la cât ai în cap şi în inimă.
Bai coita iti garantez ca poti sa te faci cat ursul panda dar daca dai din lac in put si gandirea ta se opreste la a numai avea 'muschi' pentru a te place o fata te inseli extrem de amarnic.
Salut ai gresit categoria
asaa. deci pentru a avea muschi practica 1 sport sau du-te la sala (dar daca te duci la sala sau faci sport sa nu te lasi prea curand ca ti se lasa pielea )
si la alimentatie baga dimineata mult mult la pranz asa si asa si seara 1 fruct
si in cateva luni 1 an maxim faci corp de corp iti garantez bft
Bine zis WZZ asa e! lasa muschiii ca nu ai ce face cu ei
daca ai capul p umeri si inimacum trebuie s``o ai e cel mai bine
auzi la el! PATRAT
Man...daca nu poti sa dai pe la sala macar d trei ori pe saptamana, fa flotari. Facute corect si in serii cu pauze mici max 2 min.De ex:prima serie 25, pauza 20 sec si faci 22, pauza si inca 20, pauza iar in ultima serie pana cand simti ca partea superioara a corpului si bratele nu mai pot face fata.bea apa,mananca bine, alimente bogate in proteine, da nu exagera si dormi bine.Nu uita de per. de refacere si sasti ca nu te umfla, doar tonifica, defineste.
daca vrei doar muschi no problem ia pastile si steroizi, iti va muri ala micu' da ramai cu muschi
e daca vrei muschi cu care sa faci ceva apucate de sport
eu fac de cand ma stiu flotari abdomene tractiuni zilnic si am la 1.65 50 kg da arat mai bine si am forta mai mare ca orice derbedeu umflat cu steroizi
vrei muschi doar pentru aspect?(steroizi)
vrei muschi sa te ajute?(fa sport)
daca ai papagal se uita si daca esti quasimodo
daca nu ai vraja-n tine mai conteaza si aspectu
MaximAnaMaria întreabă: