anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDA!
Se poate ca, atunci cand la baiat i se scoala... Pentru ca doar va sarutati si va atingeti sa se murdareasca pe pantaloni? Daca intelegeti ce vreau sa spun! Cand se intampla asta? Si de ce?

14 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Da,cand se excita, eu si de la un sarut mi se scoala.e ceva normal

| wolder a răspuns:

Cand este foarte excitat curge acel lichid...

| Katczinsky a răspuns (pentru wolder):

Acel lichid se numeste sperma mai fata.

| wolder a răspuns (pentru Katczinsky):

Ce... esti mai baiatu acel lichid se numeste prespermatic sau preejaculator

| persseuss a răspuns:

Sunt cateva picaturi transparente, care ajuta si la lubrifiere totodata.cand persoana resp e excitata, mai curg 2 3 picaturi, daca va mozoliti asa. daca s a murdarit la modu ala naspa asta e ejaculare precoce

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Posibil...laughing

| Azµre a răspuns:

Da e normal, când ești excitat și ești la început de drum!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama, repede se mai excita ala.

| d3javw a răspuns:

N-am mai auzit cazuri dinastea..probabil cand e foarte excitat...

| IREros a răspuns:

Mie mereu mi se umezeste foarte putin cand este in erectie (sarut, etc). Insa nicidecum in asa cantitate incat sa se murdareasca lenjerie dapoi pantalonii. Banuiesc ca ejaculeaza precoce, daca e tanar nu prea ai ce face, ii trece in timphappy

| justgabriela a răspuns:

Cand este prea excitat

| cicika a răspuns:

Nu e rau nimic in asta si asta nu e sperma e un fel de lichid nu te ingrijora asta inseamna ca iti place senzatia pe care o simti!

| Claudix a răspuns:

Pai teoretic n-ar trebui sa ajunga acolo decat daca insistati mult.voi stiti ce fel de atingeri si saruturi si cat de mult.dar ideea e ca exista o chestie ce se numeste ejaculare precoce.trebuie tratata mai multe amanunte pe google laughing

| RinXIII a răspuns:

Daca ejaculeaza nu e bine.