Cam multe intrebari nu crezi? Dar fiind ca TPU este o comunitate in care ne ajutma reciproc cu sfaturi si satisfacem curiozitatile celorlalti, o sa incerc sa iti dau un raspuns.
oral= se introduce pensiul in caivtatea bucala
anal- se introduce in anus
vaginal- se introduce in vagin
Pentru mai multe informatii il poti consulta pe renumitul domn Google care are mii de raspunsuri la intrebarile tale
Pentur a te dezvirgina e nevoie de contact sexual, multi spun ca pentru. asta e nevoie doar de ruperea himenului, insa acesta se poate rupe si la amsturbare si datorita unor sporturi. Pentru a te dezvirgina este nevoie de contact sexual cu o persoana de sex opus, fie el oral, vaginal sau anal. ( pentru a intelege mai bine acesti termeni, dupa um am spus mai sus, google este o enciclopedie la care cu totii avem accest)
Sper ca te-am lamurit intr-un oarecare fel.
O zi buna!
Sex :
oral : in gura, fetele o ling, baieti dau libi
anal : in fund
vaginal : in psa (pussy)
Si dezvirginarea teoretica se face atunci cand faci prima data sex, dar acea deflorare se face doar la sexul vanigal (la restul, daca te duci la ginecolog, nu se vede ca te-ai *****), prima data cand faci sex vaginal se poate sa te doara si sa iti curga putin sange, dar cu timpul o sa iti placa.
Am impresia că esti o puștoaică foarte curioasă, nu ai m ai mult de 10, 11 ani, așa i?
Am 14 si o prietena intreaba asta ea are 13 ani
Si ce conteaza ca ai 14, si ca prietena ta intreaba? Daca ai fi stiut, i'ai fi explicat tu, nu cautai raspunsuri pe aici
Pai nici eu nu am stiut
Sunt de acord cu raspunsurile postate mai sus. Dar referitor la dizvirginare este cazul sa cauti singura pe google.com, am putut sa-ti rs aici citeva exemple, dar m-am gindit ca ar fi mai bine daca ai gasi singura.
Sex Oral="Adica in gura"
Sex anal="In fund"
Sex vaginal="in pasarica"
Poi cu un baiat e cel mai bine sau daca nu cu o banana, cu un castravete, cu un vibrator, aoleuuu sunt atatea modaliati
Prima oara cand faci sex ar fi mai bine sa nu folosesti prezervativ iar actul sa tina cat mai multa incearca sa faci 10 min oral, 10min anal si 10 min vaginal am incercat e super bft la pat,)
Sex Oral=Fetele o sug, baietii o ling.
Sex Anal=In fund.
Sex Vaginal= In pussy(pasarica)
Dezvirginarea se face doar printr-un act sexual cu un baiat, atunci cand baiatul intruduce penisul in vagin se va rupe "Himenul", este ca un cerculet stramt care atunci cand se rupe va curge putin sange, dar mitul cum ca este dureros nu este adevarat, vei simtii o mica durere (mica, mica)apoi numai placere, iar dezvirginarea se poate face doar prin vagina nu exista alt tip/varianta de dezvirginare
Arnold2893 întreabă:
ana112 întreabă:
TaciSiContinua întreabă:
VacutzaRoscata întreabă:
linarkfts întreabă: