| donutcenter a întrebat:

Dau funda! trec a 9 si am emotii ca nu cunosc pe nimeni, cum pot sa reusesc sa fiu cu naty din Violleta ( disney channel) din prima zi? va rog fara glume, sfaturi este decizia mea daca vreau sa fiu catelusul cuiva. Funda! Va rog

12 răspunsuri:
| aclean a răspuns:

Vezi-ti de treaba, daca te supara vreo "desfranata", du-te la director/diriga, vezi-ti de viata, si mai important, nu te mai uita la rahatul ala de telenovela..violatta. Nu-ti face bine..iti da o impresie total gresita despre viata la liceu

| neutrino a răspuns:

Cum de te-ai gandit tu ca de la aceasta sectiune vei primi raspunsul scontat?

Răspuns utilizator avertizat
| hondru a răspuns (pentru donutcenter):

Nu stiu ce sa zic.iti povestesc cum a fost cu mine in clasa a 9.prima zi.nea strans diriga pe toti in clasa respectiva.si nea strigat dupa catalog sa ne cunoastem.deja inca din primele10 minute imi facusem u prietenlaughing la un moment dat strica pe unul gras.si eu cu prietenul cel nou ince sa radem.la un moment dat grasul imi arata ca si cum miar taia gatul.stii semnul ala cu degetul laughing)el era cu tacsoo.a 2 zii grasul imi cara geanta si mie si lu prietenul meu.e frumos. lasa totul sa curga de la sine.clasa a 9e cam cu bataie cu din astea care sa isi arate smecheria.nu te lasa nici tu prea prejos dau o sa fi luat de fraier si ai sa stai numai cu fraeri.mult succes.nu am ne nevoie de funda.

| h3r a răspuns:

Păi cum să fii cu ea? Am înțeles că nu mai e la modă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma omule n-ai ce face? Pune mana si invata, lasa intrebarile astea cretine, macar de era amuzanta, dar asa.

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Pai... Daca esti sigur(a) ca asta vrei... poarta-te frumos cu toata lumea si da-le ce vor. Cu siguranta din toti de la liceul in care treci vei gasi unul sau una cu popularitate ridicata. Si apoi tot ce trebuie sa faci e sa faci acea persoana sa se ataseze de tine.
P.S.: Nu stiu de ce vrei asta dar toti colegii tai vor face misto de tine daca vei fii catelusul cuiva... Gandeste-te bine fiindca tu o sa fii batjocorit(a) in numele stapanului tau straight face, insa este alegerea ta.
P.P.S.: Va rog nu mai alege-ti categoria asta pentru orice... Din dragoste si sex o sa ajunga o categorie universala...

| Biutzaaaaa a răspuns:

Gaseste-o pe cea mai populara din clasa si spune-i ca vrei sa ii fi prietena si sa o ajuti in toate. Dar nu te lasa calcata in picioare asa cum a facut Naty pana pe la ultimele episoade din Violetta.Succes :* Funda? :*

| Biutzaaaaa a răspuns:

Apropo si eu trec pe a 9-a si imi place si mie de Naty :*

| Verus a răspuns:

Deci tu zici fara gluma dar pui intrebarea asta. Buna gluma! Nu stiu unde ai reusit tu sa intri in a 9-a ca nu reiese varsta din ce spui tu acolo numa daca nu te-ai dus la 1 an la scoala si acuma ai 9 ani -_-

Răspuns utilizator avertizat
| Verus a răspuns (pentru donutcenter):

Ok. imi cer scuze happy