Fa mult sport! Te va ajuta ff mult...eu am slabit vreo 7 kg in 4 luni de cand fac tenis! Ai putea tine si cura de slabira. dar nu inseamna sa nu mananci nimic! Mananci dar nu manca nimic ce este facut in ulei, ala te ingrasa cel mai mult!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Si eu tot zic asta : pai nu mai manca atat de mult, exclude dulciurile, painea, fainoasele etc.
du-te la sala, sau urca/coboara scarile
pot tine si o dieta
funda?
Eu vreau sa ma ingras si tu sa slabesti . Este o reteta care se tine 4 zile :
prima zi:un kg de mere
a doua zi:200 gr carne de pui
a treia zi:1 l de lapte
a patra zi:3 cartofi fietri fara sare sau altceva!
Cam asta ar fi reteta. Este cam drastica dar am o prietena care a tinut-o de 2 ori si chiar a slabit! Dar daca vrei sa o tii de mai multe ori trebuie sa faci pauza intre ele 4 zile! Acum poate o sa imi spui si tu mie cum as putea sa ma ingras pusy si succes
Ce faci fa regulat, adica nu fa o zi da si una nu, adaugate cu raspunsurile pe care le-ai primit deja cred ca e de ajuns sa devii model
Hey bianca!
In primul rand trebuie sa ai vointa sa slabesti acest lucru fiind esential. Iar despre alimentatie as putea sa-ti spun asa:
Dimineata un iaurt
Nu uita de gustari (fructe)
Nu manca dupa ora 19:00
Carnea de porc, grasimile, dulciurile, chipsurile sa fie excluse!
Dar nu trebuie sa te astepti sa slabesti intr-o saptamana 10 kg(sa zic asa) acest lucru se face treptat si nu trebuie sa te infometezi
Sper ca te-am ajutat si vei lua in seama raspunsul meu!
Bye-Bye!
Si eu incerc sa slabesc, iar de cateva zile fac extrem de multe abdomene si exercitii(la abdomene am ajuns la 350 pe zi), evit mancarea grasa, sucurile(beau doar apa de izvor), si mananc foarte putin, iar dupa ora 19:00 nu mai mananc nimic, in caz ca imi e foarte foame manac un mar, banana etc. Daca inainte sa mananc imi este foarte foame, manac inainte o portocala pentru ca tine foarte bine de foame si nu mai prea imi trebuie altceva dupa aia. Mai trebuie sa iti faci un program sa manaci la ore fixe.
Mai intai intreaba un medic daca raportul greutata inaltime pentru varsta ta este acela ideal.
Ca sa slabesti iti recomand multe salate de varza in special, evita sa mananci prajeli, manaca multe legume verzi, evita dulciurile, fainoasele. Mai era o solutie sa bei otet;-?, da nu iti recomand.