| noone3239 a întrebat:

DAU FUNDA. Vreau sa i fac o mica farsa/razbunare unui prieten care nu avea nici un prieten pana sa apar eu si acum se crede tare smecher. Vreau sa'i pun in apa niste laxative(care nu au efecte secundare). Ce ziceti, merge? Sau dati'mi alta idee.

Răspuns Câştigător
| liviu89 a răspuns:

Da nostim laughing dar am incercat si eu nu mai stiu sigur cu ce marca de pastile erau galbene le am pus in fanta dar si au data baietii seama straight face daca incerci, incearca sa le faci foarte marunte (ca virgula cocaina) si sa se dizolve dar in apa thinking cam greu in suc mai bine si sa fiti undeva pe acasa sa nu faca pe el ca doar nu e razbunare gen VENDETTA pe viata si pe moarte e o gluma inocenta din cauza asta nu o sa mai poate iesi din casa
daca incerci sa mi spui ce a dat sunt curios :d

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mai bine ai sta de vorba cu el sa-l aduci la realitate.
Razbunarea asta seamana cu farsa de clasa a doua si posibil sa ti-o intoarca mult mai rau... exista si praf de scarpinat...

| BRG a răspuns:

Vrei să se c@ ce ăla pe el?

| Zuzu6235 a răspuns:

Prea multa bataie de cap. incearca un scaun de ex. serios acum, incearca sa vorbiti calm si spune-i in fata ce nu iti place la el. nu cred ca nu se poate comunica si ajunge la o intelegere. daca te razbuni, faci mai rau. poate va puteti impaca si sa ramaneti buni prieteni. dusmani iti vei face toata viata. prieteni mai putin.