| NicoRobyn a întrebat:

DAU FUNDA! Vreau si eu un status de mes ( funny / de dragoste) Cand il citeste cineva sa ramaan masca. Cel mai tare primeste funda. Multumesc

2 răspunsuri:
| Lexiiiiiiiiii a răspuns:

-daca dragoste nu ar fi nici viata pe pamant nu ar mai fii
-De te doare capul tare Ia reteta urmatoare: 10g sarutare 100g imbratisare love struck De reteta se'agreavea,si reteta se dubleazasmug
-Tradafirul infloreste. Cine scrie te iubeste. Tot asa si cititorul. Sa iubeasa scriitorul.
-Te doresc din ce in ce mai mult, Si sa stii ca n-arunc vorbe in vant, Tot ce spun acum e din inima mea, Acea care de fapt acum e a ta. Ti-am daruit-o cu un scop, S-o modelezi asa cum vrei Insa sa nu te joci cu ea, Orice greseala o poate afecta. Dar chiar si asa te va ierta Pentru ca in ea esti tu cu toata fiinta ta, Te iarta mereu atunci cand gresesti Doar pentru faptul ca stie Ca ma:X
-Sus pe muntele de piatra, Un baiat judeca o fata, Judecata a fost facuta, O ia in brate si-o saruta! xoxo
-Inchide ochii spune-mi k ma vezi si intinede mana pana ma salvezi...alintama, sarutama si apoi iubestema...Te iubesc viata mea
-pe linga plopii cei inalti am trecut o data, si-a cazut pe fata mea o frunza cam uscata, si vazind-o eu asa m-am gindit la mine, fiindca ma usuc si eu dupa acea iubire...
-Mi-am dat seama tarziu ca viata merita traita,dar niciodata nu-i tarziu sa te iubesc, sa iti dovedesc ca te iubesc.A fost de ajuns doar o privire, atunci cand noi ne-am intalnit si parca ne stiam de-o viata si inimile au tresarit
-O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte
-Ea este aproape, dar in acelasi timp departe cu dorintele ei.In ochii ei se oglindeste o alta lume:fara durere,fara suferinta, alaturi de el, fara lacrimi.Prin ochii ei nu vei putea citi,sufletul ei. Iubeste sa plinga, dar nu va spune ce viseaza
-As vrea sa nu uiti de mine, sa nu uiti de noi! Vreau sa crezi in iubirea ce ne leaga pe-amandoi! Vreau sa-ncep sa cred ca o sa ne fie mai bine! Vreau sa fim iar noi:Eu si cu Tine!
-O sa incetez sa TE IUBESK doar atunci cand: un piktor surd va reushi sa pikteze sunetul unei petale in kaderea ei, si doar atuci cand cineva va reushi sa pikteze pe soare cu un kub de gheata...
-as vrea sa pot sa piktez un tablou, cu fiecare vis legat de noi 2...

| Misulik a răspuns:

Ce-ai zice de "Promit ca nu o sa ma mai comport ca un prost / proasta si nu o sa mai pun intrebari in categorii inadecvate"?