| CherryGirl67 a întrebat:

Dau FUNDAlove struck
Am si eu o mare curiozitate...adica eu cunosc un baiat mai mare decat mine cu 1 an si suntem amici ne intelelegem foarte bine, orice ii cer, orice nu stiu imi explica. [mie imi place de el si el stie acest lucru, si a zis ca asta nu va afecta cu nimic relatia noastra de amicitate]
Asa.si...acum ceva timp a intrat un id pe mine si m-a intrebat daca sunt cu el, daca am facut sex si chestii de genustraight face
i-am dat id lu S.[amicul meu] si a zis ca rezolva el tot
in fine a trecut
da acum cateva zile cineva mi-a spart parola si a inceput sa vb cu el dandu-se drept mine, S. dansu-si deama ca nu sunt eu. Eu aveam alt id si am intrat pe acela si fata respectva care era pe id meu m-a intrebat daca am facut sex cu el, pe el intrebandu-l acelasi lucru. |
Asa intrebarea mea e:
Ce au cu noi de tot ne intreaba daca am facut sex?straight face

Răspuns Câştigător
| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Poate a spus amicul tau ceva, sau poate uni oameni considara ca daca o fata si un baiat se inteleg f bine, trebuie sa fie impreuna sau sa faca sex. sunteti amici si nu cred ca ar trebui sa va intereseze ce crede lumea, lasa-i sa faca pe desteptii. voi stiti care e adevarul si asta conteazawinking

2 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

Lumea e curioasa.si barfitoare si daca vede ca voi va intelegeti bine, poate cred ca sunteti impreuna.

| Grigorie_Malina_1976 a răspuns:

Sunt curiosi doar