anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau Funda:X. Buna! Am si eu o intr.happy. Inainte de a lua anticonceptionale trebuie sa mergi la ginecolog sa ti le prescrie? mersi anticipat:*

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, obligatoriu. In plus, in timpul tratamentului cu anticonceptionale trebuie sa mergi periodic la ginecolog: dupa o luna, dupa 5 luni, dupa 9 luni si apoi din 5 in 5 luni.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la ginecolog sau la planning familial, ei sunt în măsură să-ţi prescrie un anticoncepţional. Primul consultul îl vei face la o dată ulterioară după începerea tratamentului cu pilule stabilit de medicul curant.
Cu plăcere.
Pa, pa.

| Cătălina a răspuns:

Cu siguranta, asta daca nu vrei sa te trezesti cu complicatii in organism.

| shtephie a răspuns:

Cel mai recomandat este sa consulti un ginecolog!winking

| iubiricaa a răspuns:

Dap evident...am o verishoara care a luat anticonceptionale si a fost l medic ca sa i le prescrie apoi medicul iti va spune ca trebuie sa te duci la control din 5 in 5 luni...

| sufletranit_5626 a răspuns:

Bineinteles ca trebuie sa consulti un ginecolog, pentru ca depinde de organism si ce doza de hormoni ai nevoie, pentru ca iti poate da tot orgaismul pe dos, iti poate iesi par pe fata, etc.nu te juca! ai grija de tine!

| zoryanna a răspuns:

Da trebuie sa mergi, complicatiile pot aparea sub forma cresterii sau scaderii in greutate greata ameteli si, daca nu sunt alese bine si mai fumezi din cand in cand posibil ca anticonceptionalele sa nu-si faca efectul.