| Laurici :x a întrebat:

Dau funda love struck povestea voastra.cum v-a sarutat pr vostru prima data? cum a fost primul vostru sarut, povestiti va rog.cum v-a abordat pr vostru.cum a procedat cand v-a sarutat.astept multe raspunsurix cea mai fru pov primeste fundita. o sa va spun si povestea mea :X mersi anticipat :X:X

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Rimul sarut la mine a fost cand aveam 15ani cu un barbat de 25de ani(bineinteles prietenul meu). Ne cunoscuseram intr-o seara in discoteca si ne-am combinat abia la vreo saptamana timp in care am vorbit la telefon.Intr-o seara l-am intrebat,, Ai terminat cumva Pedagogia? CA as vrea si eu niste meditatii si nu stiu la cine sa apelez''(atunci eram combinati) si m-a intrebat de ce am nevoie si i-am explicat ca nu stiu sa sarut ca n-am avut niciun prieten si s-a oferit el sa zic asa.Cand ne-am intalnit eram foarte stresata si mi-era frica sa nu-l dezamagesc.Mancasem vreo 5 dropsuri mentolate de teama sa n-am probleme cu respiratia si el a venit foarte natural si a vrut sa ma sarute dar eu m-am retras si nu l-am lasat. A inceput sa rada si mi-a spus ca sunt mai timida decat mi-am imaginat. Apoi am mers la o terasa si acolo s-a intamplat.Incercase de vreo 5ori timp in care eu imi lasam capul pe umarul lui iar el imi zicea ca sunt o eleva incapatanata.Pana la urma, presata de o fetita de vreo 5ani(pe care nu o cunoscteam niciunul) care striga pup-o si se uita fix la noi m-am apropiat de el si a inceput cu un pupic pe obraz apoi a coborat pana la gura si... s-a intamplat pur si simplu.Desi stiu ca am fost groaznica el mi-a zis ca sarut foarte binee.Acum cand imi amintesc simt fiori in tot corpul si chiar imi place sa povestesc despre primul sarut indiferent cui ma intreaba(nici eu nu stiu de ce). Acum nu mai sunt cu baiatul respectiv dar mereu o sa-mi amintesc asta. Sper ca ti-a placut:X

6 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Unul pe care nu-l voi uita niciodata datorita fetei cu care a fosttongue

| Just a kid a răspuns:

Eu il cunosteam de 3 luni, timp in care mereu imi zicea ca ii place de mine si ca vrea sa fim impreuna.ne intalneam afara mai devreme fata de cat ieseau ceilalti prieteni afara, si stateam la povesti, la jucat poker.intro seara jucam adevar sau provocare pe mess si m-a intrebat ce as face daca mar saruta si i-am zis ca i-as da o palma. urmatoarea zi afara se lasase linistea, nici1 nemaizicand nimic, si am sarutat.am ramas oleaca":o"si face ca"nu mai plesnit""mai am timp inca s-o fac""lasa"si mai mai sarutat o data:X de atunci suntem impreuna si avem 1 an:X

| Bebelushaaː a răspuns:

Pai blushing Si acum cand ma gandesc ma trece un fior, ne-am intalnit intr-un club la mare, m`a condus la pensiune happy El a inceput sa ma sarute pe gat si apoi am ajuns sa ne sarutam day dreaming Ok.acum e randul tau big grin

| Dobitoc a răspuns:

Prima data cand m-am sarutat a fost la scoala cu ocazia unui joc "Chit si Miau" a fost superb. Dar nu a fost din dragoste.

| georginika a răspuns:

Primul sarut a fost inocent tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vorbeam de cateva luni cu el dar numai pe mess eram depare unu de altulbig grin
cand ne'am vazut am avut parte de un sarut luung si dulce:X a fost un moment frumos:X