Sa nu ma intrebi de ce lumea din jur nu mai e in mintea mea acum traiejti doar tu
Nimic nu mai conteaza, acum sunt pe un alt drum.
pfff Ce sa-ti Fac? asta e Firea credeai Ca n Viata Te inseala Doar privirea
Du`te somn usor Fa bine in viata mea sa nu te mai strecori Daca vrei sa mai dai ochii cu mine sa stai retine Ramai cat vrei dar nu incerca sa gandesti pentru mine
Mandria n-are loc in doi? Ca ea e prima care naste un razboi
Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat. Pe tine surioara mea Si pe tine dragostea mea
10 vieti de'as sta cu tine tot ar fi putine
M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea
Peste toate trecem cu capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus
Cu tine in gand, stau noapte si zi, si nu stiu viata fara tine cum ar fi
Nu visam mashini luxoase • Nici castele din povesti • Trezeste`te baiete • Q astea nu ne cuceresti
Facem tot ce stim si nu ne oprim• Traim viata din plin • Facem ce stim
Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea
Toti avem probleme • Conteaza cum le facem fata • Nu le da prea multa importanta • N`ai decat o viata •
mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea
Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana •
Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit•
Model de femeie care cauta scanteie • Il parasesti pe fraier • Asta`i cea mai buna cheie •"
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • J` tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante
Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz?
N`ai sa poti pleca fara voia mea • Dar daca`ai sa pleci • Eu te voi urma
Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • si-o iau de la inceput
Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •
Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine! • Tu imi dai incredere in mine
E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi
Din cauza ta sunt fericita!
amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta.
Uneori Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine
Si ce usor e sa zambesti` cand ai incredere`n ceea ce esti
Mintile stralucite discuta idei. Mintile luminate discuta evenimente. Mintile "scurte" discuta oamenii
Fericita pana la ultima suvita!
Privirea mea nu sparge gheata da` pe tine te face bucati
Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceput
Tu mă ţi de mână, Eu te ţin de FRAIER
Încă Am Sufleт Ðe Copil, Care Refuză Să Crească.Si mi-e egal cu zero тoт ce spune lumea asтa proasтă
S-aя Żice că Ťoтul Ťяece, Ðaя Şтii Amice, Că oяice ßußă-ţi lasă cicaтяice?
Am Învăţat Că Viaţa E Ðură.Ðar Încă Иu Am Învăţat Să Mă Ridic Ðupă Fiecare Łovitură.
Ironia face ca totul sa ajunga intr-o clipa doar praf.
zambetele de decor, venele pline de alcool...cam asa arata un om gol in interior
Azi am prieteni.Mâine poate ei mă lasă.Azi nu iubesc deloc.Mâine poate`mi pasă
Îmi vine să-ţi sparg dinţii.Dar de ce să te fac să arăţi mai bine?
Fiecare Sut In Fund E Un Pas Innainte.
Te deranjează că-ţi cunosc psihologia, vorba aceea, te-nseli în privinţa mea mai rău decât te înseală femeia ta.
Barbatii au descoperit focul dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el
Nu mai sunt copila cu slabiciuni de alta data... Acum sunt slabiciunea altora ca am caracter de piatra
Fєricirєą є Ό bąŋcŋΌtă mąrє... uŋii Ό primєsc si uită să mai dєą rєstuŁ
DuC GuNoiu` Te laS unDevA?
Când erau mici. fetiţelor le plãceau sã se joace cu pãpusi, iar bãieţilor cu masinue.Acum,fiind mari. bãeţilor le plac pãpusile, iar fetelor masinuţele.
Am invaţat că oricat mi'ar pasa mie, altora nu le pasa
E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti.
esentele tari se tin in sticlutele mici
E greu sa iubesti si sa nu fii iubit.Sa arunci in trecut tot ce ai simtit
• Senzatia e unica Doza de risc e mica Viciul meu implica Doar o placere si dependenta psihica :X •
• Ai grija cum invarti vorba Cum ma vrajesti Sunt fata de care ti-a zis mata sa te feresti Nu sunt facuta din zahar si dulceata Sunt facuta din Angelli si gheata :X •
• Sentimenul nu e trecator ca vacanta de vara Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara :X •
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? Inima iti plange dar n-ai ce-i face! Iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
Iubirea e ca o floare, la-nceput e mica dar cu timpul creste mare si dragostea celor doi la fel si cand te astepti mai putin poti primi cel mai frumos cadou: un copil s-au doi si mereu ai obstacole in viata dar cel mai greu obstacol e despartirea de cel iubit.
Nu te deranja... sa ma deranjezi...
Dnd... bunica la pc...nu da buzz ca se sperie
DND -Ultimul care m-a deranjat este inca dat disparut
Foaie verde puisor, tu dai BUZZ, eu dau ignor!
Stau pe scaun ma gandesc tata crede ca citesc dar gandindu-ma la tine s-a rup scaunul cu mine.
Somnoroase profesoare,
Pe la clase se aduuna,
Se ascund dupa catedra
Noapte buna!
Si elevii toti suspina,
Catalogul negru tace,
Chiar si creta de pe tabla...
Somu-si face.
Iese un elev la tabla,
Printre cifre sa se-ncurce,
Fie-ti zecele aproape,
Lasa proful sa se culce...
Peste-a fizicii probleme,
Elevul sterge tabla luna...
Totu-i vis si armonie,
Cand se suna...
CEA MAI TARE FAZA! 6 adevaruri in viata :
1) Nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba.
2) Toti idiotii incearca dupa ce citesc asta.
3) Primul adevar e o minciuna.
4) Zambesti acum pentru ca esti un idiot.
5) Vei trimite mai departe unui alt idiot.
6) Inca mai ai un zambet pe fata...
Aho, aho, prieten bun...
Care stai pe mess acum...
I-a opreste-te din scris...
Si-asculta ce-am de zis...
Chiar de esti cu DND...
BE RIGHT BACK sau BRB...
Sper sa nu imi dai ignore...
Ca iti spun un plugusor...
N-am intrat sa te stresez...
Am intrat sa iti urez...
La Multi Ani si fericire...
Liste de id-uri pline!
Sarbatori fericitee!
Nu stiu, mai incearca pe http://www.statusuri.ro/...
CherryGirl67 întreabă:
CherryGirl67 întreabă: