Pai, i`al deoparte si spune`i ca l`ai batut in gluma , eventual poti sa-i spui ceva de gen'' hey scuze pentru. ziua in care l`ai batut...stii doar ca-mi esti simpatic'' si te mai apropi de el. bafta `n` kiss:*
Probabil ca si lui ii place cand il bati sau te certi cu el.De ce? pentru ca vede ca ii dai atentie si esti atenta l gesturile pe care el le da. Poate si el este in aceeasi situatie ca si tine. Daca ai o prietena foarte buna pune'o sa il intrebe daca ii place de tine sau daca te uraste.Incearca sa-i dai de inteles ca ai o oarecare atractie fata de el si adreseaza-te cu "draga" ajuta-l in anumite situatii si fii mai blanda cu el. O sa dea roade.
Pai in general cand o fata iti da de-ti sparge buza e de bine
am incercat eu si mi-am luat o palma)si apoi...:->
pai cine se "bate" se iubeste... nu stiu apropiete`te de el prin prieteni comuni sau poti sa-l mai intrebi in gluma din cand in cand cate ceva si de la gluma sa-i ceri id de mess...
Iar pe mess va puteti apropia bine de tot.
iesiti undeva la un suc si gata fundita?
La varsta voastra, baietilor le place enorm de mult sa fie batuti de fete. Iti spun din proprie experienta. Eu am ajuns sa ma casatoresc cu baiatul pe care il bateam la 14 ani.
Daca nu a renuntat inca la jocurile astea, iar tu il bati...pai nu prea o sa mearga. u vrei ceva serios iar el vrea leapsa. mai bine fii cat mai feminina, pune ti "armele"in actiune si cucereste l sau da i de inteles ca il placi
Anonima17191 întreabă: