Din moment ce iti trimite mesaje se gandeste la tine. dar tu mai mult te-ai lasat cumparata din moment ce zici ca iti ia de toate. urmarestel intr-o zi si afli adev. ai grj asa nu te vada./
Pai cred ca nu esti singura fata din viata lui, eu cred ca dupa ce pleaca de la tine vorbeste si cu celalalte daca nici tie nu iti raspunde la telefon, atunci poate fi cu cea care ia trimis sms sau l-a sunat.
Eu am cam aceeasi problema,numai ca pe mine nu ma prea streseaza faptul ca i se trimit sms si chestii din astea...tu crezi ca daca nu tinea macar un piculet la tine, mai iesea el cu tine mai ales ca e o diferenta de virsta destul de mare? el e la o virsta cind nu-i sta capul la prostii ci vrea ceva serios, si cred ca nu ar pierde timpul degeaba.Eu de exemplu nu ma alarmez tare in asa cazuri caci pina la urma tot la mine vine.Mi-a facut cunostinta si cu prietenii lui, si cred eu ca no sasi demonstreze fiecare zdreanta cu care se tavaleste prietenilor... oricum tu iai decizii, da un add pe mes just_an_angel64 si mai vb caci vad ca avem multe in comun.SUCCESE