| cristina66 a întrebat:

Dau fundita am nevoie de niste pareri.Sunt cu un tip de vreo 2 luni, ne-am inteles super, am ajuns sa il iubesc foarte mult intr-un timp scurt, imi facea toate poftele, am ajuns si sa facem sex, ok toate bune si frumoase.Pana cand am vazut la el in tel multe mesaje de la diferite fete care il tot cauta si ii dadea sms-uri de dragoste, el a zis ca nu ii pasa de alea si ca pe mine ma vrea, mi-a aratat ca ii pasa de mine pentru ca ma cauta des, ma suna, mesaje imi tr si imi facea toate placerile, dar m-a deranjat ca tot era cautat si tot el mi-a dat papucii ca vezi doamne nu am incredere in el si mai bine ne desp si ramanem amici. M-a durut mult dar am zis bine sa ramanem amici. Apoi el tot ma suna ca amici, imi trimitea sms-uri ca si cum am fi impreuna cu tot felul de vorbe dulci si tot zicea ca ii dor de mine ca nu stiu ce. M-am intalnit de multe ori cu el ca amici, mai ieseam, el imi reincarca cartela, imi cumpara detoate dar noi fiind doar amici. I-am cerut sa ne impacam si a zis ca mai bine ca amici e mai bine pentru amandoi, si asa tot ne purtam ca si cum am fi impreuna, ne pupam pe obraz, dar in rest tot ca inainte, iesiri, intalniri, mesaje, etc.Pana aseara cand a venit la mine si am stat de vorba ca amici si ne-am pupat pe obraz, cand dintr-o data a inceput sa ma sarute pasional, m-a imbratisat, ma pupa pe frunte, imi pupa mainile, dar nu am ajuns mai departe, s-a purtat super cu mine si apoi cand a plecat mi-a tr sms ca ii venea sa ma manance dar s-a abtinut si din astea.Azi in schimb deloc nu m-a cautat, acum stau si ma gandesc oare asta inseamna impacare? Dupa tot ce v-am povestit credeti ca tine la mine? Nu i-am zis daca ne impacam dar dupa cum a vb si cum s-a purtat eu cred ca ne-am impacat, totusi nu a zis nimic de impacare, a zis ca daca ne intalnim azi si eu i-am zis ca da. Oare vrea sa ne impacam, sau ne-am impacat deja, stiu ca pare absurd dar nu stiu sunt confuza si nu vreau sa il intreb sa fac vreo gafa, nu vreau sa il pierd, oricum am sunat pe alea care i-au tr sms si m-am convins ca nu e cu ele, in fine.Care e parerea voastra?

Răspuns Câştigător
| trăncănici a răspuns:

Împăcare? Hai să zicem că n-avea şi el cu cine să facă sex şi ce s-a gîndit:"ia s-o mai sun pe Madona,că poate-mi iese ceva la aşternut"N-ar fi mai înţelept să-i ştergi toate datele de contact? Dacă te iubeşte atît de mult,te caută el cu diamante şi lăutari, fii fără grijă! Pînă atunci, caută-ţi tu altul care nu face mizerii ca ăsta!

9 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Poate vrea sa va impacati. si din moment ce te-ai convins k nu e cu ele si mereu te cautat si a fost alaturi de tine arata-i k ai incredere in el.

| fabiola a răspuns:

Iti trebuie mult timp ca sa cunosti o persoana, simple gesturi de comunicare nu spun mare lucru! De ceea ce simte pentru tine vei stii cu timpul si numai tu...nici noi, nici cele pe care le-ai sunat!

| Mysteryossa a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa ai incredere in el.mai ales daca ti-a dovedit ca te iubeste.iar cat despre impacare.nu stiu, poate ca da, v-ati impacat.dar pana la urma cel mai bine e sa il intrebi directhappy

| trăncănici a răspuns:

Thanks for the trophy!

| EuTeIubesc a răspuns:

Bun deci la inceput, uh chiar i.ai demonstrat k n.ai incredere in elstraight face, si asta poate l.a durut si d.asta n.a vrut sa se impace prima oara, iar acum i.a trcut si inca te mai vrea :0 iar uh ar trebui sa.l accepti din moment ce.l iubesti si tii ff mult la el, si in plus daca te rsfata atat de multwinking
Va doresc sa fiti fericiti in continuare!happy

| rap4us a răspuns:

Probabil este suparat pe tine deoarece nu il saruti si tu si chestii de asta.

| AllinaDaniella a răspuns:

Dupa 2 luni ati facut sex... dragut.

| AdelinaMe a răspuns:

Cred ca din moment ce te-ai intalnit cu el i-ai dat o sansa sa va impcati si usor usor ajunjeati la impacare. Si fetele pe care le-ai sunat poate au fost cu el sau te-au mintit. Poate chiar zic adevarul.

| byka23 a răspuns:

Wow te iubeste cu siguranta.in cuplu e bine sa fii mai permisiva si sa ignori cat poti gelozia...arata-i ca nu esti geloasa,el asta cauta, daca iti face si mici atentii nu insista lasa lucrurile sa curga incet si sigur analizeaza fiecare miscare a ta, dar si a lui cu cateva mutari inainte ca la sah ...in rest viata lunga