Împăcare? Hai să zicem că n-avea şi el cu cine să facă sex şi ce s-a gîndit:"ia s-o mai sun pe Madona,că poate-mi iese ceva la aşternut"N-ar fi mai înţelept să-i ştergi toate datele de contact? Dacă te iubeşte atît de mult,te caută el cu diamante şi lăutari, fii fără grijă! Pînă atunci, caută-ţi tu altul care nu face mizerii ca ăsta!
Poate vrea sa va impacati. si din moment ce te-ai convins k nu e cu ele si mereu te cautat si a fost alaturi de tine arata-i k ai incredere in el.
Iti trebuie mult timp ca sa cunosti o persoana, simple gesturi de comunicare nu spun mare lucru! De ceea ce simte pentru tine vei stii cu timpul si numai tu...nici noi, nici cele pe care le-ai sunat!
Parerea mea este ca trebuie sa ai incredere in el.mai ales daca ti-a dovedit ca te iubeste.iar cat despre impacare.nu stiu, poate ca da, v-ati impacat.dar pana la urma cel mai bine e sa il intrebi direct
Bun deci la inceput, uh chiar i.ai demonstrat k n.ai incredere in el, si asta poate l.a durut si d.asta n.a vrut sa se impace prima oara, iar acum i.a trcut si inca te mai vrea :0 iar uh ar trebui sa.l accepti din moment ce.l iubesti si tii ff mult la el, si in plus daca te rsfata atat de mult
Va doresc sa fiti fericiti in continuare!
Cred ca din moment ce te-ai intalnit cu el i-ai dat o sansa sa va impcati si usor usor ajunjeati la impacare. Si fetele pe care le-ai sunat poate au fost cu el sau te-au mintit. Poate chiar zic adevarul.
Wow te iubeste cu siguranta.in cuplu e bine sa fii mai permisiva si sa ignori cat poti gelozia...arata-i ca nu esti geloasa,el asta cauta, daca iti face si mici atentii nu insista lasa lucrurile sa curga incet si sigur analizeaza fiecare miscare a ta, dar si a lui cu cateva mutari inainte ca la sah ...in rest viata lunga