| ღSupradozaDeViseღ a întrebat:

DAU FUNDITA! Am o problema... Un coleg(C)se uita la mine in ore.cand ma uit si eu la el se uita brusc in alta parte. Oare ma place? mie imi place de elbig grin

Răspuns Câştigător
| B3belusha a răspuns:

Se uita insistent la uh, va incepe sa deschida diferite conversatii cu uh numa sa se bage in seama si sa te cunoasca mai bine, dap asta e doar incepu si dap, te place. BV happy Uite-te si uh la el, zambejte-i, si mai ales daca si uh il placi, este mai mult ca sigur ca vety fi impreuna mia devreme sau mai tarziu big grin
Succes happy

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă vede că te uiți la el, se uită și el la tine!
Pa, pa.

| aniriiiiii a răspuns:

Poate ca da, dar poate din cauza faptului ca tie iti place de el, ti se pare ca se uita si el la tine, daca incearca si alte chestii [sa intre in vorba cu tine etc] inseamna ca ii place. Oricum te rog sa nu-ti faci iluzii, eu am patit-o laughing.:*

| bianka93 a răspuns:

Pai pate ca ii place de tine dar ii esterusine sa iti spunatongue

| hahaha a răspuns:

Daca il placi, vorbeste tu cu el! Poate esti timida, sau el te crede timida, si poate din aceasta cauza nu face el primul pas... (sau sa nu te creada o ciudata, poate te place dar mi face nimic deoarece nu te cunoaste si nu stie cum o sa reactionezi!)

| ღSupradozaDeViseღ explică:

Pai cum sa va zic mie imi place de el dar colega mea de banca s-a mutat langa el si nu mai stiu ce sa fac. in pauze merg la banca ei si ma prefac ca vb cu ea dar de fapt merg sa vb cu el.si ei ii place de el.nu vreau sa mi-l ia. dar nu stiu cum sa ii pun lui C. ca il plac daca se supara si le zice la toti? si acum 1 zi am inceput sa vb sa radem si sa vb in ore. nu stiu daca inseamna ceva. dar sper sa nu mi-l ia prietena cea mai bunabig grin nu as vrea asta mie chiar ini place de el.

| ღSupradozaDeViseღ explică:

A da si nu a venit doar in acest an la noi in clasa este transferat...

| ShaRk_7788 a răspuns:

Daca se uita la tine nu e neaparat ca te place.In fine...nu se exclude nici aceasta varianta happy.