Ar TREBUI sa ai o relatie cu un asemenea baiat, nu multe au aceasta sansa!
Sa fie iubite si adorate, sa fie tratate cu respect si deferenta, sa fie ascultata parerea lor....multe nu au nimic din toate astea si totusi, raman langa un baiat, chinuindu-se!
Tie nu-ti place doar aspectul fizic care oricum e efemer!
Calitatea unui om nu are la baza aspectul lui fizic, ci caracterul si cantitatea de suflet pe care ti-o pune la dispozitie.
E ca un cadou minunat, impachetat in hartie de ziar.Nici macar n-ar trebui sa-ti pese, as sfasia hartia de ziar si m-as bucura pentru totdeauna de cadoul meu extraordinar!
Sper sa alegi bine.
Cand vrei sa incepi o relatie cu un baiat de care esti atrasa de felul lui de a fi, si iti place in mare parte de el, mai putin de cum arata, ar trebui sa te gandesti ca nimeni nu e perfect, si ca defectele lui care nu-ti plac acum, la un moment dat, defectele pot ajunge calitati, si sa te indragosteti de defectele lui, si atunci il vei considera perfect.Deci atunci cand vrem sa stam cu cineva, sa facem o alegere, ar trebui sa ne gandim la sufletul lui, la cum ne intelegem. etc. si mai apoi la cum arata.Cu toate ca. conteaza si aspectul fizic. Da atunci cand vrei o relatie serioasa, nu ar trebui sa pui atat de mult accent pe aspect.
Dar totusi in timp ce incerci sa iubesti pe cineva ai putea sa intalnesti o persoana care te atrage atat din punct de vedere fizic cat si prin modul de a se comporta. E bine sa accepti cand esti tanar sau sau e bine sa mai astepti daca nu esti sigur pentru a nu-l face pe celalalt sa sufere?
Chipurile sunt foarte diferite, dar daca acum treci de faza de a te obisnui cu chipul sau mai tarziu ii vei vedea sufletul. Daca are ceva in cap si in inima atunci va trebui sa alegi intre superficialitate si character.
Cateodata exista atractii din astea trecatoare. Dar ramai tot la ce iubesti chiar daca la inceput nu a fost ceea ce iti doreai cu adevarat din punct de vedere fizic.E bine sa fi sigura pe tine atunci cand vrei sa faci o alegere.Deoarece exteriorul te poate pacalii.La exterior sa para o persoana placuta, dar interiorul nu atat de bun.Deci alege o persoana cu caracter, si cu suflet mare, si persoana langa care te simti bine sufleteste.
Dar de ce trebuie sa incepi o relatie daca nu esti sigura? Nu ai pentru ce sa te grabesti. Fii doar sincera cu baiatul, propune-i sa va intalniti, sa faceti diverse activitati impreuna, sa va cunosteti mai bine. Cine stie, poate el descopera ca sentimentele lui nu sunt atat de puternice precum credea, poate tu descoperi lucruri la el care sa te atraga, dati-va timp. Cat despre amicul lui, tu i-ai atribuit unei fantasme din capsorul tau chipul acestui baiat, de nalucire esti indragostita, nu de amic, gandeste-te ca nici macar nu il cunosti.
Eu zic ca da deoarece nu gasesti multi baieti asa ca el. Daca chiar ai vrea ai putea fii cu el, asta depinde de tine.
Stiu ca nu sunt multi ca el si pot sa pierd un baiat cu calitati pe care multe persoane le doresc. Eu acum trebuie sa aleg intre ce imi spune inima si ce gandesc eu.