| marry95 a întrebat:

Dau fundita! :* Ati putea avea o relatie cu un baiat cu care va intelegeti foarte bine, ganditi la fel, cand vorbiti la telefon parca va indragostiti de vocea lui, va place felul lui de a fi dar in acelasi timp tu nu simtiti atractia fizica iar el e foarte indragostit? De ce da sau de ce nu?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ar TREBUI sa ai o relatie cu un asemenea baiat, nu multe au aceasta sansa!
Sa fie iubite si adorate, sa fie tratate cu respect si deferenta, sa fie ascultata parerea lor....multe nu au nimic din toate astea si totusi, raman langa un baiat, chinuindu-se!
Tie nu-ti place doar aspectul fizic care oricum e efemer!
Calitatea unui om nu are la baza aspectul lui fizic, ci caracterul si cantitatea de suflet pe care ti-o pune la dispozitie.
E ca un cadou minunat, impachetat in hartie de ziar.Nici macar n-ar trebui sa-ti pese, as sfasia hartia de ziar si m-as bucura pentru totdeauna de cadoul meu extraordinar!
happy
Sper sa alegi bine.

61 răspunsuri:
| marry95 explică (pentru greece12):

Nici eu nu ma inteleg...cand vorbim la telefon il simt foarte aproape de mine si trece timpul foarte repede, simt ca e persoana potrivita dar cand ne intalnim parca simt sa ma distantez, sa fiu mai rece pentru ca nu simt atractia aia fizica pentru el. Mi-e foarte greu si nu stiu cum sa reactionez.

| Danysan a răspuns (pentru marry95):

Uite Incearca sa Mergi cu el cateva Zile.La Munte si apoi vezi ce se Intampla. Normal ar Trebuii sa va apropiati.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru marry95):

Nu te grabi.
Si subliniaza-ti mereu in minte ce anume te atrage intr-adevar la el!
Distanta dintre voi se va micsora in ritmul dorit de tine, asta nu e problema!
happy

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Danysan):

Sa nu mai lipsesti ca imi lipsesti!
happy

Sper sa fie bine si sa nu fac pe nimeni sa sufere. O alta problema e ca vrea sa ii cunosc prietenii iar in grupul lui de prieteni e un baiat de care mi-a placut foarte mult desi nu ne cunoastem. Nu ma asteptam sa fie asa de complicat.

Va multumesc din suflet ca ati incercat sa ma ajutati si mi-ati dat sfaturi. Sper sa fac alegera corecta fara sa fac pe cineva sa sufere. Cu fundita e mai greu pentru ca nu stiu cui sa o dau fara sa va suparati. Va pup! :*

greece12
| greece12 a răspuns (pentru marry95):

Vai de mine!
Daca vrei sa iti zambesc in continuare, NU imi da mie vreo funda, niciodata n-am raspuns pentru asa ceva!
Mi-ajunge sa stiu ca ti-a fost de folos sfatul meu.
Atat.
happy

| ILoveYou26 a răspuns:

Cand vrei sa incepi o relatie cu un baiat de care esti atrasa de felul lui de a fi, si iti place in mare parte de el, mai putin de cum arata, ar trebui sa te gandesti ca nimeni nu e perfect, si ca defectele lui care nu-ti plac acum, la un moment dat, defectele pot ajunge calitati, si sa te indragosteti de defectele lui, si atunci il vei considera perfect.Deci atunci cand vrem sa stam cu cineva, sa facem o alegere, ar trebui sa ne gandim la sufletul lui, la cum ne intelegem. etc. si mai apoi la cum arata.Cu toate ca. conteaza si aspectul fizic. Da atunci cand vrei o relatie serioasa, nu ar trebui sa pui atat de mult accent pe aspect.

| marry95 explică (pentru ILoveYou26):

Dar totusi in timp ce incerci sa iubesti pe cineva ai putea sa intalnesti o persoana care te atrage atat din punct de vedere fizic cat si prin modul de a se comporta. E bine sa accepti cand esti tanar sau sau e bine sa mai astepti daca nu esti sigur pentru a nu-l face pe celalalt sa sufere?

Poti sa fi in Limba dupa un Baiat si sa dai de altu insa aici se arata cat de serioasa esti si cum ti la Relatia ta.Mai pe Inteles sunt fete care calga stramb chiar daca stau cu baiatu pe care il plac deci o Relatie Serioasa e destul de Complicata si Inainte de a lua o decizie gandeste-te Bine.

| marry95 explică (pentru Danysan):

Asta depinde de caracterul fiecaruia.Eu cred ca atata timp cat esti intr-o relatie nu poti calca stramb (cel putin eu) oricat de tentat ai fi pentru ca acea relatie nu o sa mai fie niciodata ca inainte chiar daca nu se afla.

| eugenl a răspuns:

Chipurile sunt foarte diferite, dar daca acum treci de faza de a te obisnui cu chipul sau mai tarziu ii vei vedea sufletul. Daca are ceva in cap si in inima atunci va trebui sa alegi intre superficialitate si character.

| marry95 explică (pentru eugenl):

Da, dar la inceput e o piedica lipsa atractiei fizice. Daca nu ajungi sa o placi pe acea persoana?

| ILoveYou26 a răspuns (pentru marry95):

Cateodata exista atractii din astea trecatoare. Dar ramai tot la ce iubesti chiar daca la inceput nu a fost ceea ce iti doreai cu adevarat din punct de vedere fizic.E bine sa fi sigura pe tine atunci cand vrei sa faci o alegere.Deoarece exteriorul te poate pacalii.La exterior sa para o persoana placuta, dar interiorul nu atat de bun.Deci alege o persoana cu caracter, si cu suflet mare, si persoana langa care te simti bine sufleteste.

Eu spun sa meri cu el intr-o mica Vacanta. Acolo o sa incepi sa il Placi o sa vezi.O sa Te apropii de el, apoi o sa relizezi ca de fapt Simti mult mai mult decat ti-a Imaginat.

| eugenl a răspuns (pentru marry95):

Atunci nu are un character suficient de bun.

| marry95 explică (pentru Danysan):

Din pacate nu e posibil sa merg in vacanta cu el...nu am nici eu timp nici el. cel putin nu luna aceasta.

Verisoara mea spune in felul urmator: 1.Caracter bun=te face sa il vrei ca prieten
2. Caracter bun+ atractie=te face sa te indragostesti

| eugenl a răspuns (pentru marry95):

Verisoara ta are dreptate. Chiar daca are character bun tot va trebui sa te atraga cu ceva, da-i timp si incearca sa vezi ce te atrage la el, daca vrei sa-i dai o sansa cu adevarat.

Multumesc pentru sfat happy asa o sa fac

| bw a răspuns:

Dar de ce trebuie sa incepi o relatie daca nu esti sigura? Nu ai pentru ce sa te grabesti. Fii doar sincera cu baiatul, propune-i sa va intalniti, sa faceti diverse activitati impreuna, sa va cunosteti mai bine. Cine stie, poate el descopera ca sentimentele lui nu sunt atat de puternice precum credea, poate tu descoperi lucruri la el care sa te atraga, dati-va timp. Cat despre amicul lui, tu i-ai atribuit unei fantasme din capsorul tau chipul acestui baiat, de nalucire esti indragostita, nu de amic, gandeste-te ca nici macar nu il cunosti.

| viosuperba a răspuns:

Eu zic ca da deoarece nu gasesti multi baieti asa ca el. Daca chiar ai vrea ai putea fii cu el, asta depinde de tine.

| marry95 explică (pentru bw):

Sper sa ramanem prieteni indiferent daca o sa fie sau nu ceva intre noi. De ce amicul lui de fiecare data cand se intalnesc intreaba de mine sau ii spune sa ma cheme si pe mine afara cu ei?

| marry95 explică (pentru viosuperba):

Stiu ca nu sunt multi ca el si pot sa pierd un baiat cu calitati pe care multe persoane le doresc. Eu acum trebuie sa aleg intre ce imi spune inima si ce gandesc eu.

| denyemy a răspuns:

Esti norocoasa, pune mana pe el si nu il mai lasa sa scape.

| marry95 explică (pentru denyemy):

Mersi de sfat sper sa fie bine happy

| xXxDaryusxXx a răspuns:

Si sunt de parere cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de nevasta.

| marry95 explică (pentru anonim_4396):

Ce depinde de nevasta? laughing

| marry95 explică (pentru xXxDaryusxXx):

happy