Am uitat sa mentionez ca ne-am atins un pic inainte sa isi puna prezervativul, inaintea actului sexual deci nu dupa ce s-a terminat. sper ca m-am facut inteleasa sunt un pic stresata si probabil de aceea nu am explicat cum trebuie:-s. sunt curioasa daca acel lichid preejeculator care i-a curs atunci cand m-a atins ar putea sa ma afecteze. adica sa fiu insarcinata.
Nu ai nici o sansa daca nu e samanta nu are ce sa rodeasca si daca tea atins putin nu-i nimic, doar daca te penetra si curgea asa da, mai era o sansa, parerea mea ar fi sa renunti la anticonceptionale
'Acel lichid pre-ejaculator' cum il numesti tu este clar, transparent, mucos si are rol de lubrefiere. Este produs de glandele Cowper ce se gasesc la radacina penisului. Trebuie sa fii atenta pentru ca la varste adolescentine baietii prezinta foarte des ceea ce se cheama ejaculare precoce sau mai mult decat atat, ejaculare pre coitus. Ai inteles? Ceea ce tu numesti 'ne-am atins putin' poate sa se lase cu un bebe. Cand cineva se joaca cu o pusca ori stie sa o foloseasca ori trebuie sa fii constienta ca te poti impusca in picior din greseala