anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDITA! Buna TPU!
Am o problema...
Imi place de o fata e cu un an mai mare. i-am zis ca imi place de ea dar ea a zis ca sunt cam mic pentru ea. Acum nu mai stiu ce sa mai cred ma place sau nu? se poarta foarte bine cu mine si eu cu ea. ne intelegem bine dar totusi nu inteleg din punctul meu de vedere ma place, intotdeauna daca o intreb ce face pare fericita ca ma intalneste...
Ce ziceti?
Mersibig grin

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Probabil ca da te place dar se-ascunde dupa deget, fii barbat si pune picioru-n prag, cere-i prietenia!

| Alecsaandrra a răspuns:

Eu sunt cls a8a si imi place de unu d a5a rolling on the floor
si ma pup cu el la scoala laughing si ma doare`n cur d ce zce lumea
oricum nu m.as pune cu ellaughing

| DorelSudoru a răspuns:

Hmmm. daca te intelegi perfect cu candva nu insemna ca te place neaparat... dar e si posibilitatea asta dar totusi daca ai intrebat-o si a zis nu nu incerca so stresezi mai las-o un timp pastreaza prietenia intacta si o intrebi pe unrma depinde si unde o intrebi. Succes

| redrosegirl a răspuns:

Eu cred ca te place, dar ii este teama sa fie cu tine pentru ca esti mai mic decat ea. E posibil sa-i fie jena ca vor rade prietenii ei de ea pentru ca are un prieten mai mic. Vorbeste cu ea, intreab-o ce simte pentru tine, daca iti spune ca te iubeste ca pe un amic/frate nu are rost sa stricati o prietenie frumoasa, dar daca iti spune ca simte ceva mai mult decat prietenie, se poate indragosti de tine daca o cuceresti. Ofera-i sfaturi/idei atunci cand are nevoie, fi alaturi de ea, fa-i complimente/cadouri si poate te va privi si ea cu iubire! Iti urez mult succes! Pa, pa

| Africanwitch a răspuns:

Si mie imi place de un baiat cu un an mai mic. Si daca ar veni la mine si mi-ar zice ca ma place, l-as saruta in vazul lumii.
Eu zic sa mai insisti ca poate te place dar stie ce va zice lumea. Poate vrea sa mentina secreta relatia, asa ca nu vorbi cu ea in prezenta altor persoane, invit-o undeva si eu cred ca va veni, macar din amicitie, acolo o vei putea aborda mai usor.
Succes!

| Anonim_6126 a răspuns:

Eu cred ca te place.
De ex. asa 2 pr de a mei erau in aceeasi situatie.
Ea na vrut sa steie cu el pentru ca era mai mic si sa se facea de rusine cu el oh go on dar il placea f mult. happy

Dupa mine nu conteaza treaba asta oh go on
Cel mai important e sa va iubiti happy
Incearca sa mai vb cu ea. happy

Succes :*!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca fata este foarte educata si de aia se comporta frumos dar asta nu inseamna ca vrea sa fie cu tine. Nu trebuie sa te porti frumos pentru ca iti place de cineva, ci pentru ca ai cei 7 anisori de acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreab-o daca vrea sa fie cu tine