| adede a întrebat:

Dau fundita, ce sa aleg intre prietenul meu care e in puscarie dar pentru car enu mai simt nimic, desi ne-am iubit sentimentele s-au dus, sau un baiat de care m-am indragostit si da semne ca si el ar simti la fel? E frumos, inteligent, educat si mi-a cerut nr de tel, in seara asta m-a sunat si se pare ca ar vrea ceva mai mult, adica o relatie, a zis ca e interesat de mine dar si eu de el, ca de mult am pus ochii pe el dar imi placea fara sa fi vorbit, ma gandeam ca no sa am ocazia sa vb cu el si totusi s-a intamplat. Ce sa aleg, voi ce a-ti face in locul meu? Sau sa umblu cu amandoi pana iau o decizie definitiva, nu vr sa regret, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Heyhappyparerea mea este ca daca tu consideri ca pentru tipul din puscarie nu mai simti nimic acum(ar putea fi din cauza ca nu l-ai mai avut de ceva timp langa tine si scanteile au disparut)in legatura cu tipul cel nou,cum nu stii prea multe despre el,ar trebui sa incerci sa il cunosti mai bine(ca sa stii ce fel de persoana este)poti incerca sa iesi cu el prin oras,sa discutai,sa afli mai multe despre el,dar fara sa fie nimic seriosbig grin,daca intre timp vei ajunge sa simti ceva pentru acest tip poti sa rupi relatia cu cel de la inchisoare(tu nu esti obligata sa-l astepti pe el,ca doar nu sunteti casatoritilaughingsau ceva de genu',ai tot dreptul sa-ti traiesti viata cat mai esti inca tanara nu sa o irosestitongue poti trece peste si poti oricand merge mai departe) totusi daca inima nu te lasa sa-l parasesti pe cel de la inchisoare,ii poti ramane fidela, nu ar trebui sa il inselithinking daca vrei sa treci la altul trebuie mai intai sa rupi legaturile cu el, asta ar fi parerea mea
sper ca te-am ajutatbig grin

8 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Sa nu mai fi curva si nici proasta si sa alegi singura.

| PrecioussGirl a răspuns:

Esti impreuna cu un puscarias? nasol.
eu chiar daca ar fi aparut sau nu baiatul asta m-as fi despartit de mult de acel baiat care a ajuns la puscarie.happy
asta e parerea mea.

| PrecioussGirl a răspuns:

@russyy: eu m-am referit la faptul ca el poate chiar isi merita pedeapsa.

| Lullabies a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, si prietenul meu a iesit din puscarie, dar suntem impreuna abia de cand el a iesit, deci nu stiu sentimentul sa ai un prieten in puscarie si sa fii impreuna cu el in acest timp. Cred ca trebuie sa faci ceea ce simti, daca nu mai ai sentimente pentru acel baiat nu cred ca mai are rost... oricum daca esti indragostita de acel baaiat nou, nu vei reusi sa il uiti prea usor si deodata sa te reindragostesti de cel din puscarie. succes si ai grija :*

| sL0boz a răspuns:

laughingCu puscariasu ca e negru si e bun la pat.

| russyy a răspuns:

Coryx si un bogat cu o curva? si un sarac cu o bogata? un vagabont cu o fata cuminte? o fata cu un baiat care a gresit si face pedeapsa.eu p barbatu meu poate sa faca ce ar face il astept orikt ar fi nevoie.nu mi s-ar duce sentimentele fata de el si nu m-as indragosti de altul. adede acum ca el e la suferinta tu iti faci de cap? nu te gandesti ca saracu baait sta acolo si poate el inca te iubeste. dupa ce ca sufera acolo mai aude ca iubirea lui e cu altu. oofff femeile sinker gresesc mult.si barbatii.dar femeile daca da da altu educat si frumos gata uita de trecut.nu-i bine sa stii

| Dee0tzaA a răspuns:

Daca zici ca la prietenul tau din puscarie nu mai tii, atunci incearca cu baiatul asta. nu cred ca ce sa regreti daca intre tine si actualu nu mai exista sentimente, nu incerca sa le readuci la viata.pentru ca iubirea reincalzita nu mai e iubire.

| danydanydany a răspuns:

Sa ramai cu puscariasu pentru ca daca te desparti de el o sa ai MARI PROBLEME cand iasa de la MITITICAbig grin