I te-ai oferit toata pe tava, inca de la inceput.Pentru el esti GARANTATA.Stie ca o sa-l primesti mereu, orice ar face, ca esti atrasa de ceea ce iti OFERA!
Tu i te vinzi intr-un fel sau altul.Pe cat de generos e el cu tine, pe atat i-ai face orice, numai ca sa-l agati de tine!
Esti obsedata de el.Niciun baiat nu ti-a dat ceea ce primeai de la el si ai cazut ca o frunza slaba,la prima adiere de vant.
Lipsa lui de interes, felul in care te joaca demonstreaza cat de crai este baiatul.
Tu, in 2 luni de zile, i-ai dat totul.Nu e normal sa ai incredre in cineva atat de repede.
Vorbeste cu el si incearca sa iti dai seama daca te minte cu nerusinare.
Parerea mea e ca el nue ceea ce cauti. Poate el a vrut sa isi cheltuie banii cu tine, putina tandrete, cateva sentimente, sex si atat.Ai putea sa vorbesti cu el, suna-l tu. I-l intrebi direct ce are fii si tu rece cu el.
Sunt de acord cu @I'mPerfect(a)! " I te-ai oferit pe tava, "
Trebuia in acestea doua luni sa il cunosti extrem de bine, sa stii ce are in cap. Tu, doua luni, l-ai cunoscut cat de cat bine, gata, sex.
Nu esti pentru el, nu vreau sa te supar dar asta e situatia. El a inteles ca, nu te suna, e mai rece, tu aceesi tandrete o sa o ai pentru el. Mai bine pune punct si cautati pe altcineva.
In poveste pe care ai scris-o tu am observat ceva : Ca v-ati cunoscut, o intalnire. Te plac, hai sa fii cu mine, chestii. Te iubea, isi cheltuia banii cu tine si atat, putine sentimente, cateva : " iubire te iubesc, nu vreau sa te pierd" si PA.
El vrea sa iti dai tu seama ca se desparte de tine, stie ca tu esti aceeasi, gen : Calda, ii trimiti mesaje, raspunzi le tel, il suni.
Nu vreau sa te superi pe cei, si pe mine, care comentam la intrebarea pe care ai scris-o tu, dar mai bine cauta-ti altul
La revedere, si ai grija cu cine te mai cuplezi, doua-3luni gata, sex. NU, dupa minim 8-9 sau mai putin( parerea mea) in care l-ai cunoscut ffffff bine.
O relatie de genu am avut si eu.imi citea stalpii k si a inceput casa si ne mutam impreuna. vorbea de familie.de copii.nici nu vreau sa mi mai amintesc cat de naiva eram k il credeam.nah.era perfect...arata perfect.doar k eu am stiut cand sa pun punct si sa nu il mai caut.nu m am oferit cu toate k aveam vreo 5-6 luni.el are bani dupa cum spui u.baietii de genu nu prea isi doresc relatii serioase din concluziile mele.ei cred ca pot cumpara orice cu banii lor.ei nu merita nimic oricat ai suferi de mult nu ceda si nu l mai cauta daca vrei sa ti fie bine.el nu te merita ai grija de tine
Cristina66,daca el tinea intr-adevar la tine isi facea un 5 min pe zi doar ca sa te sune...am avut si eu o rel de genu, credeam ca el e cel mai potrivit pentru mine, dar din fericire am gasit un baiat care ma respecta ffff mult...asa ca tu incearca sa nu-l mai cauti, iar daca el vrea asa multe de la tine(sa va mutati impreuna, etc)sigur te va cauta
Pai lui ii place de tine, asta este sigur, la telefon probabil ca nu raspundea din cauza ca era ocupat cu altceva gen : cu masina, vorbea cu o prietena, se angaja daca nu avea job, ce sa mai zic. daca nu ii raspunzi se supara pentru ca crede ca ai patit ceva, ca dormi, sti tu, vrea sa aiba grija de tine. Scuze pentur ca cred ca este cam mult scrisul dar na, parerea MEA.
beausingurlamasamea întreabă: