Daca tu il iubesti e firesc sa ti se para ca si el tine la tine mai mult decat la celelalte pentru ca speranta faca parte din noi. Dar daca flirteaza cu mai multe fete de placut poate te place dar de iubit in nici un caz. Pentru ca altfel ar lupta sa fie cu tine si sa iti demonstreze ca simte ceva. Ai grija sa nu profite de lipsa ta de experienta
Bafta
Daca baiatul e asa smecheras, normal ca va face pe toate sa credeti ca sunteti speciale, ca restul fetelor sunt doar de plictiseala, de umplutura.
Nu fi fraiera si nu lua flirturile ''inocente'' ca pe declaratii de dragoste.
Atata timp cat nu-ti propune sa fii cu el, nu ai de ce sa visezi ca el e Prince Charming, cu atat mai putin The Only One!
Da pe toate el vrea sa le creada speciale in vitza lui adica vio sa credeti asta ca poate ca e doar un simplu flirt nu stiu ce sa zic dar in orice caz ai grija
Mai degraba dupa ce imi spui tu in scurt este dupa parerea mea un fustangiu se da la toate fetele(Filtreaza) dar daca ar simti ceva pentru tine ti-ar spune de ce nu? intr-o relatie(idila) nu ar trebui sa existe secret sau ceva de genu chiar mi s-a intamplat acelasi lucru l-am ignorat cam 5-4 zile sa zic? si dupa singur a venit am dat o petrecere nu intreba avem dirig de 27 de ani asa in fine si a pus muzicaa mai lenta si ma invitat la dans si n-am acceptat dupa s-a invatat minte si blah blah nu contz deci e un fel de gigolo fundita? vot?