| Carmenela a întrebat:

Dau fundita!
Daca folosim prezervativul, este destul? Cate sanse sunt sa raman insarcinata? Prietenul meu stie sa le puna dar mai bine sa ma interesez. Voi care credeti ca este cea mai buna marca?

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Buna
Daca folositi prezervativul tot timpu nu ai cum sa ramani gravida decat daca prezervativul se rupe dar sunt sanse mici, tine minte ca fiecare prezervativ e de unica folosinta.
Marci mai cunoscute sunt love + si durex

8 răspunsuri:
| eagleeye a răspuns:

Prezervatitul este 99. 99% sigur! atata timp cat el stie sa il puna corect ( adica in momentul rularii sa se tina de capatul prezervativului unde practic se afla depozitul de sperma in momentul ejacularii ) nu este nici o problema! nu folosi mai multe prezervative sa fii mai sigura! se freaca intre ele si exista posibilitatea spargerii lor! unul este suficient! cele mai bune sunt DUREX! sunt mai multe feluri, de la arome pana la culori striatii etc! depinde de voi acum!

| brunetzyk16 a răspuns:

Hmm daca este folosit cum trebuie sunt sanse ff mici sa ramaiwinking... iar cea mai buna marca este Durexwinking.

| toxic_3169 a răspuns:

Durexhappy

fundabatting eyelashes

| anaaa13 a răspuns:

E destul de sigur cu prezervativ.nu ai de ce sa iti faci griji happy. si cele mai bune sunt cele din marca Durex Extra Safe happy.
take care >big grin

| Blueberry10 a răspuns:

Prezervativul e un mijloc suficient de sigur de protectie doar daca nu se rupe. Cele mai bune sunt Durexhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie m-i s-a rupt un durex extra safe in timpul actului inainte sa-si dea drumul macar, am luat postinor a doua zi si tot am ramas insarcinata si nu stiam. la doua luni de sarcina am fost la un chef, am baut, nestiind ca sunt gravida, si l-am pierdut. a fost o experienta groaznicaaaaaa!

| Kylexy a răspuns:

Sunt sanse 1 2% sa ramai insarcinata adica sanse foarte mici cel mai bun prezervativ e DUREX

| RzC_2505 a răspuns:

Stai linistita... eu cu prietena mea facem sex neprotejat suntem de 5 luni impreuna si uite ca nu a aparut vreun bebe... ea nu ia nici pastilutzewinking asa ca nu iti mai face atatea griji, dupa parerea mea cea mai sigura contraceptie e ca el sa retraga penisul inainte de ejacularewinking succes