Buna
Daca folositi prezervativul tot timpu nu ai cum sa ramani gravida decat daca prezervativul se rupe dar sunt sanse mici, tine minte ca fiecare prezervativ e de unica folosinta.
Marci mai cunoscute sunt love + si durex
Prezervatitul este 99. 99% sigur! atata timp cat el stie sa il puna corect ( adica in momentul rularii sa se tina de capatul prezervativului unde practic se afla depozitul de sperma in momentul ejacularii ) nu este nici o problema! nu folosi mai multe prezervative sa fii mai sigura! se freaca intre ele si exista posibilitatea spargerii lor! unul este suficient! cele mai bune sunt DUREX! sunt mai multe feluri, de la arome pana la culori striatii etc! depinde de voi acum!
Hmm daca este folosit cum trebuie sunt sanse ff mici sa ramai... iar cea mai buna marca este Durex.
E destul de sigur cu prezervativ.nu ai de ce sa iti faci griji . si cele mai bune sunt cele din marca Durex Extra Safe .
take care >
Prezervativul e un mijloc suficient de sigur de protectie doar daca nu se rupe. Cele mai bune sunt Durex
Mie m-i s-a rupt un durex extra safe in timpul actului inainte sa-si dea drumul macar, am luat postinor a doua zi si tot am ramas insarcinata si nu stiam. la doua luni de sarcina am fost la un chef, am baut, nestiind ca sunt gravida, si l-am pierdut. a fost o experienta groaznicaaaaaa!
Sunt sanse 1 2% sa ramai insarcinata adica sanse foarte mici cel mai bun prezervativ e DUREX
Stai linistita... eu cu prietena mea facem sex neprotejat suntem de 5 luni impreuna si uite ca nu a aparut vreun bebe... ea nu ia nici pastilutze asa ca nu iti mai face atatea griji, dupa parerea mea cea mai sigura contraceptie e ca el sa retraga penisul inainte de ejaculare succes