Incearca sa-l cunosti, ce il excita pe el, eu cred ca tu incerci prea mult si in locuri random. Iar pentru a excita o persoana trebuie sa existe o pasiune acolo nu doar sarutu`ri ici colo. Fiecare persoana are punctele lui/ei daca tu crezi ca ce ne excita pe noi il excita si pe el te insheli. Din nou incearca sa vorbesti cu el, sa-l cunosti, ce simte pentru tine apoi vei afla raspunsul singura adica totul va veni de la sine. Multa bafta
Pey, daca va iubiti si e atras de tine poti sa il faci sa aiba erectie doar dintr-un simplu sarut.
Il poti atinge peste pantaloni in zona intima, sa il saruti pasional pe gat si sa-l musti usor de lobul urechii.
Oricum, faptul ca nu s-a excitat cand ai incercat sa-i faci oral, mi se pare dubios... ori tu habar n-aveai ce ii faci, ori el e impotent si de-aia nu i se ridica ''nivelul''..."|
Incearca ce ti-am propus si fii tandra atunci!
Stiu ca baietii se excita in zona gatului ( in special intre clavicula si ureche ), la ceafa, pe spate, in zona buricului, la sparcuri... etc...
Si nu trebuie sa te strofoci prea mult... tocmai d'aia... daca te chinui nu-ti iese
Pai, fii tandra, saruta-l usor pe gat, trece-i varful limbii pe buze...
Al meu se excita de la un simplu sarut...
Eu am reusit sa-l excit doar de la niste sarutari pe gat si muscaturi usoare. Daca nu i se ridica "nivelul" e dubios, sincer. In general baietii se excita mai usor, decat noi fetele, si se vede cu ochiul liber. Daca te chinui nu`ti va iesi, sa fii sigura de asta.
Succes in continuare.
cum sa nu i se scoale ma? Ori isi face laba de vreo 5-6 ori pe zi incat nu i se mai scoala, ori nu simte nici o atractie fata de tine, ori e ipotent. Da iti dau un sfat.Muscal de sfarcuri si atingel tandru pe organul genital si ai sa vezi ca se excita sigur.
Mutubal întreabă: